Quin temps farà hui als pobles de Castelló?

La pluja marca la jornada d’aquest dimecres, segons les previsions de l’AEMET

Quin temps farà hui als pobles de Castelló?

L’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) preveu que aquest dimecres estiga passat per aigua en la Comunitat Valenciana, especialment durant el migdia i la vesprada de hui i de forma repartida al llarg del territori.

Tal com ha informat a través de les seues prediccions, s’espera que la jornada comence amb pluja a primeres hores del matí especialment a la província de Castelló. A Morella i Atzeneta del Maestrat la probabilitat és del 100%, mentre que a Vilafranca i Montanejos, del 95%.

No obstant això, a partir de les 12.00 hores del migdia, s’espera que la pluja s’estenga a la resta de províncies. A Castelló, la majoria d’estacions preveuen un 100% de precipitacions, mentre que a València s’espera més concentració a l’interior de la província. Alacant, per part seua, també espera pluja sobretot en el nord.

Així mateix, segons l’AEMET, aquestes precipitacions creixeran a partir de les 18.00 hores i fins a la nit en els municipis de la Comunitat Valenciana.

Menor probabilitat de tempestes

Malgrat això, s’espera que hi haja menys tempestes que ahir, quan l’AEMET va emetre l’alerta groga per calamarsa a l’interior de la Comunitat Valenciana, especialment a la província de València.

Segons les previsions de l’agència, s’esperen més tempestes al matí, encara que les probabilitats no són tan elevades com en el cas de la pluja. A Castelló, hi haurà un 70% de probabilitats fins a les 12, però es redueix a València i Alacant. En les tres províncies disminueixen al llarg de la jornada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari