Rafa Soler serà el president del jurat de la XVII edició del Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs

Amb una estrella Michelin Rafa Soler és un dels cuiners més destacats del panorama gastronòmic valencià

Rafa Soler serà el president del jurat de la XVII edició del Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs
10/09/2019 -

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic ha donat a conéixer avui la identitat del que serà el president del jurat del XVII Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí que se celebrarà el proper 23 de setembre al Mercat de Vinaròs, el xef valencià Rafa Soler.

Rafa Soler ha tingut una progressió ràpida i ascendent en els darrers anys. A l’any 2011 ja va ser nomenat millor cuiner revelació de la Comunitat Valenciana i els anys 2017 i 2018, han estat clau en la seua trajectòria, ja que ha obtingut una estrella Michelin, un sol de Repsol i ha estat declarat el millor restaurant de luxe d’Europa amb el seu establiment Audrey’s ubicat a la ciutat de Calp, Alacant.

Rafa Soler ja ha visitat Vinaròs en el passat per tal de participar en el Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí, primerament com a participant en una de les seues primeres edicions, i posteriorment com a vocal del jurat, en aquest cas l’any 2013, amb la qual cosa coneix amplament les característiques i l’excel·lència del Llagostí de Vinaròs. També cal destacar en la seua trajectòria, la direcció del Concurs de Cuina de la Gamba de Dénia.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha mostrat la seua satisfacció per la incorporació d’aquest destacat cuiner al jurat d’aquesta XVII edició i ha recordat que el termini d’inscripció que encara és obert, finalitzarà el dijous 12 de setembre. Tanmateix el regidor ha recordat la resta dels membres del jurat que es donaran cita al Mercat de Vinaròs el pròxim 23 de setembre: Javier Andrade en representació de la Selecció Espanyola de Cuina, Cova Morales, coneguda a les xarxes socials com Comoju, bloggera gastronòmica premiada, Paco Alonso, periodista de RTVE i influencer gastronòmic i Rebeca Pérez, cuinera i propietària del Restaurant Le Bleu de Guardamar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari