Reciplana Recuperacions recollirà multiresidus en pobles de menys de 5.000 habitants

arxiu

Reciplana Recuperacions recollirà multiresidus en pobles de menys de 5.000 habitants
10/03/2021 -

La Diputació de Castelló ha adjudicat la contractació del servei públic de recollida selectiva multiresidus destinat a municipis amb menys de 5.000 habitants i reservat a empreses d’inserció social a Reciplana Recuperacions per un import de 126.744,20 euros (IVA inclòs).

Des de l’àrea de Sostenibilitat, el diputat Ignasi Garcia ha explicat que aquest nou servei, al qual s’han acollit 83 municipis de les comarques de Castelló, «s’encarregarà de replegar i de preparar per a la seua reutilització i reciclatge final diversos residus, com ara piles, tèxtil, joguines i xicotets electrodomèstics». La recollida es durà a terme en els punts de dipòsit habilitats pels ajuntaments per a tal finalitat.

«Les administracions locals tenim el deure de lluitar per la justícia climàtica alhora que ho fem per la justícia social, més encara en moments de crisi en què hem de ser el motor de la transició cap a un model d’economia sostenible i circular sense deixar ningú enrere», ha manifestat el diputat. Per això, ha indicat, «el fet que es tracte d’un contracte reservat a empreses d’inserció social té per objectiu proporcionar oportunitats d’ocupació a col·lectius amb dificultats d’inserció sociolaboral alhora que millorem l’encomana de la recollida selectiva en les poblacions més xicotetes».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari