La Diputació i el Gremi de Perruquers s'uneixen per a recollir material d'higiene

La Diputació i el Gremi de Perruquers s'uneixen per a recollir material d'higiene
26/03/2020 -

La Diputació de Castelló i el Gremi Provincial de Perruquers inicien hui una campanya solidària de recollida de productes d’un sol ús per a cobrir les necessitats de material d’higiene que vaja generant l’expansió del COVID-19. El diputat de Bombers, Abel Ibáñez, ha confirmat que efectius del cos de Protecció Civil s’encarregaran d’agrupar totes les donacions, que seran entregades a les administracions competents “perquè ho repartisquen on més faça falta”.

“Aquests dies estem veient la millor cara de la societat amb accions com aquesta. Des del Gremi de Perruquers es van posar en contacte amb nosaltres i no vam dubtar en ajudar-los, perquè eixa és l’ànima de la Diputació”.

Des de hui mateix ja es pot participar en aquesta crida a la solidaritat. L’organització ha informat ja a tots els associats perquè s’hi sumen amb l’aportació, entre d’altres productes, de mascaretes, guants, bates, ulleres, peücs, tovalloles, rotllos de paper i de llitera o cotó. “Esperem que la resposta siga àmplia”, ha desitjat Ibáñez.

Els establiments interessats en sumar-se a aquesta crida a la solidaritat han d’enviar un correu electrònic a accionsolidaria2020@gmail.com amb el nom i cognoms, telèfon de contacte, adreça i municipi de recollida. Protecció Civil marcarà l’hora d’arreplega.

PROTOCOL DE PROTECCIÓ

A l’hora d’empaquetar el material s’ha de seguir el següent protocol de protecció: Els interessats haureu de posar-vos guants només entrar al centre i depositar el material en una o més bosses de fem noves. En els sacs s’haurà d’afegir el nom de l’establiment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari