Finalitza el repartiment de les 370.000 màscares comprades pels ajuntaments en una operació coordinada per la Diputació

Finalitza el repartiment de les 370.000 màscares comprades pels ajuntaments en una operació coordinada per la Diputació
07/05/2020 -

La Diputació de Castelló ha finalitzat hui el repartiment de les 370.000 màscares homologades que dimarts passat van arribar a l’Aeroport de Castelló en un avió procedent de la Xina, una tasca de la qual s’han encarregat el personal del parc mòbil, els voluntaris de Protecció Civil i els capatassos de les brigades forestals. Aquest dijous s’ha distribuït el material en les 60 grans ciutats i pobles que ahir van quedar pendents.

José Martí ha manifestat que aquesta gran operació d’adquisició de màscares per als ajuntaments de Castelló contribueix a enviar a la ciutadania “el millor dels missatges, el que ens informa que és possible la col·laboració i la coordinació entre institucions, encara que estiguen governades per forces de diferent color polític”. Creu que “és una senda per la qual tots hem de continuar avançant perquè l’objectiu ha de ser fugir del soroll i treballar units per a aconseguir un bé comú tan lloable com el de proporcionar protecció i benestar a la ciutadania”.

Així valora el president el fet que la pràctica totalitat dels ajuntaments de la província hagen decidit comprar les màscares que necessitaven per als seus municipis sumant-se a una actuació que ha coordinat la Diputació Provincial i que ha permés l’accés a aquest material en un moment d’escassetat i de gran pressió sobre els mercats internacionals.

Martí també ha informat que el personal encarregat de realitzar el repartiment de les màscares ha aprofitat aquests desplaçaments per a fer arribar a les localitats que formen part dels consorcis de residus el material de protecció aportat per la Generalitat Valenciana i les màscares quirúrgiques que el Govern d’Espanya proporciona a les poblacions de menys de 20.000 habitants.

200.000 EUROS EN LA COMPRA DE MATERIAL DE PROTECCIÓ

El president ha finalitzat la seua intervenció recordant que en la Diputació es continua treballant per a oferir el millor servei a ajuntaments i mancomunitats, per això, des de l’inici de l’emergència sanitària s’han invertit més de 200.000 euros per a proveir-los de manera gratuïta de màscares, guants, gels desinfectants, bussos i ulleres de protecció, entre altres productes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari