Protecció Civil de la Diputació inicia el repartiment de medicaments a domicili a malalts oncològics

Protecció Civil de la Diputació inicia el repartiment de medicaments a domicili a malalts oncològics
27/03/2020 -

Els voluntaris de Protecció Civil de la Diputació de Castelló han iniciat en el matí de hui el repartiment de medicaments als malalts oncològics de la província que són tractats a l’Hospital Provincial, perquè puguen continuar amb els seus tractaments malgrat l’emergència sanitària ocasionada pel coronavirus Covid-19. Un servei a domicili que sorgeix de l’acord aconseguit entre la Diputació Provincial i la gerència de l’Hospital Provincial, que segons el diputat de Bombers, Abel Ibáñez, «està dissenyat perquè els malalts puguen continuar prenent les seues medicines sense necessitat de desplaçar-se fins a l’Hospital Provincial, alguna cosa que en aquests moments suposaria un risc afegit per a la seua salut». Del que es tracta, ha assenyalat, «és que tothom puga seguir amb el seu tractament, visca on viva, perquè els voluntaris de Protecció Civil es desplaçaran fins on faça falta». Per al diputat de Bombers, «dies com el de hui resulten especialment emocionants».

D’aquest programa de repartiment de medicines a domicili es beneficiaran 30 pacients que resideixen en 15 municipis diferents de la província de Castelló. Per a posar-ho en marxa s’han elaborat 7 rutes. Els voluntaris van equipats amb neveres perquè alguns dels medicaments que entreguen han d’anar convenientment refrigerats perquè no poden superar determinats llindars de temperatura. Els voluntaris de Protecció Civil de la Diputació depenen directament del Consorci Provincial de Bombers.

Abel Ibáñez ha finalitzat dient que «posem en marxa aquest servei perquè en una situació com la que estem vivint el lògic és que posem tots els mitjans de què disposem per a ajudar a les persones que el necessiten». Ha afegit que «resulta fonamental portar aquests medicaments a les persones que resideixen en els municipis de l’interior, on la mobilitat i la connectivitat són més complicades que en la costa».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari