‘Vent i Ales’, el repte amb bicicleta per a una ONG d'Àfrica

El repte pels pobles de Castelló ha sigut recaptador de 3 mil euros

‘Vent i Ales’, el repte amb bicicleta per a una ONG d'Àfrica
25/08/2020 -

1406 quilòmetres amb bicicleta per la província castellonenca dedicats a la construcció d’un hospital de Ghana. Així han sigut els 10 dies en què Ramón Peris i Pamela Collado, amb un ple altruisme i generositat, s’han passat recorrent, del 26 de juliol al 4 d’agost, els 135 pobles de Castelló per a recaptar fons i contribuir amb l’ONG Youcanyolé, en la construcció d’un hospital a Ghana.

El repte ‘Vent i Ales’ va nàixer a Borriana, després de plantejar un repte solidari fora d’Espanya –però que no va poder efectuar-se a causa de la situació d’emergència per la COVID-19 –, van decidir refer la idea i donar a conéixer els pobles, costums i gents de la província de Castelló. El nom del repte fa una referència present a l’actitud, segons ens comenta Ramón Peris, enfront de la vida i també amb la bicicleta. De fet, va sorgir a partir del nom del nou disc del grup Txarango ‘De vent i ales’: “ens va agradar molt i decidim donar-li la volta”.

El repte ha sigut complicat, ja que la dificultat no ha estat en la quantitat de quilòmetres que recorrien, sinó més bé, segons explicava Ramón, en el desnivell de 27 000 metres positius.

No obstant això, l’esforç ha valgut la pena, perquè han recaptat al voltant de 3.000 euros, una quantitat major enguany: “hi havia més moviment per xarxes socials, era per la zona i pot resultar més atractiu”, comentava Ramón. De fet, segueix oberta la possibilitat de col·laborar a través de la pàgina directa.

Els borrianencs van rebre en el mateix municipi, el passat 4 d’agost quan van acabar l’última etapa, l’enhorabona de l’alcaldessa, Maria Josep Safont, pel final de la seua aventura en el repte solidari, animant a continuar “sumant quilòmetres, amb la seua actitud positiva”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari