Amb quantes persones puc reunir-me a Castelló a partir del 8 de juny?

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat noves mesures vigents des del 8 de juny fins a la fi del mes

Amb quantes persones puc reunir-me a Castelló a partir del 8 de juny?

A partir del pròxim dimarts 8 de juny, la Comunitat Valenciana farà un pas més cap a la volta a la normalitat amb més flexibilitzacions que permeten fer més activitats i amb més gent en les reunions socials. Així ho acaba de confirmar el president de la Generalitat, Ximo Puig, després de l’última reunió de la Mesa Interdepartamental per a la Prevenció i Actuació Enfront de la COVID-19.

Una de les principals novetats és que desapareix el nombre de persones permés en les reunions socials en espais privats i públics, encara que en bars es mantenen les actuals restriccions, per la qual cosa només poden congregar-se 10 persones per taula, amb distància de seguretat.

En aquest sentit, el cap del Consell ha valorat que és una mesura que “mostra la confiança en la societat”, encara que ha insistit que aquestes reunions es produïsquen amb “tota la precaució”, utilitzant mascareta, ventilació i distància interpersonal de seguretat.

Així, serà a partir de la matinada del dilluns (ja dimarts 8) quan entre en vigor aquesta nova flexibilització, a la qual s’uneixen altres novetats, com la fi del toc de queda o l’obertura de l’oci nocturn en horari delimitat.

Totes elles es mantindran fins a final de juny, encara que no s’ha concretat la data. D’aquesta manera s’entraria en la temporada alta de turisme, juliol, amb el menor nombre de restriccions possibles, ha assenyalat Puig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari