Risc groc per pluja a l'interior de Castelló

Aquest dimarts serà un poc més calorós i assolellat en tota la província

Risc groc per pluja a l'interior de Castelló

Aquest dilluns serà passat per aigua a l’interior de la província de Castelló. El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana ha establit el risc groc per a aquest dilluns 27 de juny en la zona d’interior.

Segons ha informat el 112, s’ha establit el nivell groc en tot l’interior per pluges i també per tempestes. En aquest sentit, ha recordat que el risc de nivell groc no activa la preemergència al no arribar a llindars de risc important, encara que es poden generar problemes en algunes activitats o localitzacions vulnerables que obliguen a adoptar mesures preventives.

En el cas de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), també ha posat en marxa una alerta groga per pluges i tempestes a l’interior nord i sud de Castelló, així com a l’interior nord de València, i ha advertit que les tempestes podrien anar acompanyades de calamarsa. Aquesta alerta anirà des de les 12.00 fins a les 22.59 hores de hui.

Quant a la resta de la província, AEMET preveu intervals nuvolosos tendint a cel nuvolós a partir de migdia. Les tempestes de l’interior podrien estendre’s cap a zones literals, però de manera dispersa, i les precipitacions esperen remetre a últimes hores.

Quant a les temperatures, les mínimes no registraran canvis significatius i se situaran per davall dels 20 °C. Respecte a les màximes, els termòmetres no canviaran de manera significativa en zones del litoral, però sí que disminuiran a l’interior. Castelló de la Plana espera màximes de 28 °C; Morella, de 22 °C; i La Vall d’Uixó i Vinaròs, de 27 °C.

Les prediccions de l’AEMET preveuen una jornada del dimarts 28 més assolellada i calorosa a la província de Castelló. Predominarà el cel una mica nuvolós o buidat, amb nuvolositat d’evolució diürna a l’interior nord de la província a partir de migdia, i les temperatures mínimes aniran en lleuger descens i les màximes en ascens.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari