Ruth Sanz: «Cal ajudar a introduir els artistes de la província en els circuits culturals europeus»

Ruth Sanz: «Cal ajudar a introduir els artistes de la província en els circuits culturals europeus»
11/03/2020 -

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, ha expressat hui a Bulgària el seu convenciment que les institucions de la província, valencianes i espanyoles han de fer tot el possible per a introduir en els circuits europeus les obres dels artistes de Castelló que ja estiguen consolidats o aquells en els quals s’observa un gran potencial. Ha sigut al final de la recepció que ha oferit la viceministra de Cultura de Bulgària, Amelia Gesheva, a la delegació provincial que s’ha desplaçat fins a Sofia amb motiu de la inauguració de l’exposició ‘Passió pel minimalisme’ sobre el músic de Vinaròs, Carles Santos, organitzada per l’Institut Cervantes i la Galeria Nacional, amb la col·laboració de la Diputació de Castelló. És una trobada que s’ha realitzat en l’ambaixada d’Espanya a Bulgària.

En opinió de Sanz, «hem de fer allò que estiga a les nostres mans perquè els nostres artistes isquen a l’exterior perquè està molt bé que gaudim a casa de les seues obres però també em sembla molt positiu que puguen tindre protagonisme a Europa».

Per a aconseguir-ho «s’exploraran diferents vies, encara que crec que seria molt interessant que continuem aprofundint en la col·laboració de la Diputació de Castelló amb l’Institut Cervantes, organisme amb gran presència i prestigi en diferents països del món».

A més de Ruth Sanz i de la viceministra de Cultura de Bulgària, han estat presents en la recepció la directora de l’Institut Cervantes, Marisa Santos, la regidora de Cultura de Castelló, Verónica Ruiz, i representants de la Fundació Caixa Castelló, la Fundació Caixa Vinaròs i la Universitat Jaume I.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari