Sanitat anuncia quan es vacunaran els castellonencs d'entre 55 i 59 anys

A més, la pròxima setmana totes les persones d’entre 70 i 74 anys hauran rebut almenys una dosi

Sanitat anuncia quan es vacunaran els castellonencs d'entre 55 i 59 anys
05/05/2021 -

Totes les persones de 70 a 74 anys de la Comunitat Valenciana hauran rebut la setmana que ve almenys una dosi de la vacuna enfront de la Covid-19.

De fet, la Conselleria de Sanitat està citant a totes les persones d’aquest grup d’edat, de manera que la setmana que ve ja haurà finalitzat el procés d’immunització enfront del coronavirus del grup d’edat de 70 a 74 anys. En concret, serà la primera dosi per als quals estan sent vacunats amb Pfizer o Moderna, i la immunització completa per als quals reben la vacuna de Janssen.

En aquest sentit, les persones d’edats entre 70 i 72 anys estan sent citades en els grans espais de vacunació i estan rebent la cita via SMS. Quant a la població compresa en el grup d’edat de 73 i 74 anys, Sanitat està administrant la vacuna en els centres de salut i se’ls està citant via telefònica.

D’altra banda, a partir del dia 17 de maig, Sanitat iniciarà la vacunació de les persones que es troben en el grup d’edat entre 59 i 55 anys. Per a aquest grup de població, Sanitat té reservades en aquests moments més de 100.000 dosis de vacunes.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat a la disposició de la ciutadania informació sobre el procés de vacunació contra la Covid-19 per grups d’edat en l’enllaç: http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/vacunas-por-grupos-de-edad

Finalment, Sanitat recorda la importància que tots els ciutadans i ciutadanes de la Comunitat Valenciana comproven que les dades que apareixen la seua targeta SIP estiguen actualitzats. Aquest tràmit es pot realitzar en el següent enllaç: http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/datos-contacto.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari