El PP torna a guanyar les eleccions a Segorbe

La llista encapçalada per la fins ara alcaldessa, M.ª Carmen Climent, convenç l’electorat en els comicis de 2023

El PP torna a guanyar les eleccions a Segorbe

El PP ha aconseguit guanyar les eleccions municipals de 2023 a Segorbe, en aconseguir 2.431 vots, que es tradueixen en 7 dels 13 regidors amb els quals compta el consistori i, així, en la majoria absoluta. Així ho ha revelat l’escrutini de les urnes d’aquest 28M.

En concret, la candidatura encapçalada per la fins ara alcaldessa ‘popular’, M.ª Carmen Climent, ha aconseguit 2.431 vots (un 49,07% del total), és a dir, 7 regidors; en segona posició es troba el PSOE, amb 1.681 vots (33,93%) i 4 regidories; i en tercer, Segorbe Participa, amb 733 vots (14,79%) i 2 regidories.

D’aquesta manera, el PP aconsegueix mantindre la vara de comandament una legislatura més en la capital de l’Alt Palància, una xifra especialment positiva per a la formació blava després de ja haver collit la majoria absoluta en 2019 i revalidar ara aqueix suport majoritari de la ciutadania.

I és que les eleccions de 2019 van donar majoria absoluta, amb 7 regidors, al PP; el PSOE va passar de ser la primera força a la segona, amb 4 regidors; Segorbe Participa va aconseguir 1 i Ciutadans en va obtindre 1. Per tant, el PP ha mantingut el nombre de regidors; el PSOE també; i Segorbe Participa ha guanyat un regidor, mentre que Ciutadans no ha aconseguit representació.

Fruit d’eixos resultats, l’equip de govern de 2019 a 2023 ha estat format per l’alcaldessa M.ª Carmen Climent, amb competències en Policia, Patrimoni, Memòria Històrica, Ocupació i Recursos Humans; Vicente Hervás com a regidor de Medi Ambient, Urbanisme, Economia i Hisenda; Ángeles Gómez, regidora de Turisme, CADES, Piscines i Participació; Estefanía Sales com a regidora de Joventut, Esport i Festes; José Ignacio Cantó com a titular de Festejos Taurins, Educació, Comerç i Indústria; José Francisco Muños en Obres i Serveis, Enllumenat Públic, Parcs i Jardins i Pedanies; i María Luisa López com a edil de Cultura, Serveis Socials i Mercats i Fires, com a àrees principals de tots els edils.

Després dels resultats d’aquest 28 de maig, queda per conéixer com s’organitzaran les diferents àrees del consistori en la legislatura 2023-2027.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari