La vacuna arriba a noves residències castellonenques en la segona jornada de vacunació contra la COVID-19

Cada setmana, Pfizer entregarà al voltant de 31.000 dosi de vacuna per a la Comunitat Valenciana, 5.000 d’elles per a la província de Castelló

La vacuna arriba a noves residències castellonenques en la segona jornada de vacunació contra la COVID-19
29/12/2020 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública represa aquest dimarts el programa de vacunació enfront de la COVID-19 en algunes residències de la Comunitat Valenciana, després del problema logístic que ha patit la farmacèutica Pfizer que li ha impedit la distribució de les vacunes a diversos països d’Europa, entre ells Espanya.

La represa de la vacunació es realitza aquest dimarts en algunes residències, en funció de l’hora d’arribada de les dosis als tres centres de distribució i el seu posterior repartiment. Entre elles es troba la Residència Geriàtrica de Benicàssim, segons ha informat la conselleria.

La Comunitat Valenciana va començar aquest diumenge la vacunació enfront del coronavirus amb 775 dosi de la vacuna de Pfizer en set residències de majors.

A partir d’ara cada setmana, Pfizer té el compromís d’entregar al voltant de 30.000 dosi. Alacant rebrà 10.000 dosi, 5.000 Castelló i 16.000 la província de València.

La conselleria ha dissenyat un pla de treball perquè les persones que resideixen o treballen en residències de majors i en residències amb persones amb diversitat funcional, hagen rebut la primera dosi a mitjan gener.

El següent grup de vacunació és el del personal sanitari. S’anirà vacunant d’acord amb la disponibilitat de les dosis i s’avançarà en cadascun dels grups en funció d’aquesta disponibilitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari