L'Almenarenca Silvia Casanova, dissenyadora del cartell oficial de les celebracions del 9 d'octubre

L’Estudi Juárez Casanova ha sigut escollit per la Generalitat per a promocionar la festa de tots els valencians i valencianes

L'Almenarenca Silvia Casanova, dissenyadora del cartell oficial de les celebracions del 9 d'octubre
01/10/2019 -

L’almenarenca Silvia Casanova juntament amb Javier Juárez han dissenyat el cartell anunciador de les celebracions del 9 d’Octubre d’enguany a través de la seua empresa Juárez Casanova, que ha sigut la seleccionada per la Generalitat Valenciana. En el cartell, es representen a tres persones diferents, tres figures que simbolitzen les tres províncies així com la diversitat del poble valencià i que en les seues diferents versions miren a través d’un allargavistes (el número 9) que veuen un horitzó comú, un projecte de futur compartit.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha volgut felicitar l’estudi Juárez Casanova, que amb Silvia, continua portant el nom d’Almenara per tots els racons gràcies a les seues creacions i premis aconseguits, als quals se suma ara el cartell del 9 d’Octubre. Pérez destaca que és un “orgull que una creadora d’Almenara siga qui dissenye el cartell de les celebracions del dia dels valencians i valencianes”.

Cal assenyalar que les característiques figures i dissenys de l’Estudi Juárez Casanova es poden contemplar a Almenara, com és el cas de la imatge corporativa del Mercat Municipal, dels detalls que s’entreguen cada any als nounats, els tríptics turístics del municipi i de l’Estany, al que se sumaran en el futur noves iniciatives que identifiquen gràcies al disseny de Silvia i Javier al municipi d’Almenara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari