Les UCI valencianes no registren cap ingrés per coronavirus en les últimes 24 hores

Els ingressos de malalts per coronavirus en UCI s’han reduït un 74 % en l’últim mes i en aquests moments hi ha 102 pacients en les unitats de crítics

Les UCI valencianes no registren cap ingrés per coronavirus en les últimes 24 hores
06/05/2020 -

Les Unitats de Vigilància intensiva de la Comunitat Valenciana no han registrat cap ingrés per coronavirus en les últimes 24 hores. En aquests moments hi ha 102 pacients en les unitats de crítics, una xifra que s’ha reduït un 74% en l’últim mes, quan es va registrar el nombre més gran de pacients en UCI: 386.

La mateixa tendència han seguit els ingressos hospitalaris. Hui dia, 572 persones es troben ingressades en algun dels hospitals de la Comunitat Valenciana per coronavirus. Fa un mes eren 2.189 persones, per la qual cosa la reducció també ha sigut del 74%. En aquesta línia, també s’ha reduït el nombre d’ingressos diaris als hospitals. En les últimes hores han ingressat 15 persones, quan al llarg de la pandèmia s’han arribat a produir fins a 368 ingressos en un sol dia.

La tendència de reducció de la pressió assistencial va acompanyada també de l’augment en les altes a pacients amb coronavirus. Fins al moment, han produït un total de 7.747 altes, la qual cosa significa que 6 de cada 10 pacients han superat ja la malaltia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari