La Diputació destinarà 680.000 euros per a subvencions a entitats vinculades al Benestar Social

A aquestes ajudes podran optar projectes elaborats durant l’Estat d’Alarma relacionats amb la crisi del coronavirus

La Diputació destinarà 680.000 euros per a subvencions a entitats vinculades al Benestar Social
04/04/2020 -

La Diputació de Castelló aprovarà en el ple que se celebrarà telemàticament dimarts que ve les bases de les subvencions a entitats sectorials vinculades al Benestar Social per a la implementació de programes i serveis, el pressupost dels quals és de 680.000 euros. Són ajudes a les quals es podrà accedir pel procediment de concurrència competitiva per a la realització de programes de salut i prevenció, promoció de l’envelliment actiu, conciliació familiar, educació i atenció a la infància i activitats socials de promoció comunitària. També es podran presentar projectes elaborats durant l’Estat d’Alarma que tinguen relació amb l’emergència sanitària ocasionada per la pandèmia del coronavirus.

Ho ha anunciat la vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’Àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, qui ha destacat que s’han millorat les bases per a garantir la igualtat d’oportunitats de totes les entitats i perquè resulte determinant la qualitat dels projectes presentats.

Els criteris de baremació també s’han millorat perquè a més de la qualitat dels projectes presentats es prevalguen aspectes com la creació de llocs de treball o la contractació de persones amb discapacitat. També es prioritzen altres circumstàncies com ser una entitat amb experiència en l’àmbit social, comptar amb seu en un municipi xicotet o estar implantada en diversos municipis.

La vicepresidenta ha explicat que “hem elaborat unes bases que són conseqüents amb la filosofia programàtica de l’equip de govern de la Diputació del canvi que encapçala el president José Martí, en la qual es prioritza la creació d’ocupació i d’ocupació inclusiva, l’increment de la qualitat i del número dels serveis que es presten en l’àmbit rural i la generació d’activitat econòmica als pobles d’interior”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari