La Diputació aprova més de 118.000 euros en subvencions per a 26 ramaderies de caps de bestiar braus de la província

La Diputació aprova més de 118.000 euros en subvencions per a 26 ramaderies de caps de bestiar braus de la província
24/11/2020 -

El diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, ha informat que la Junta de Govern de la Diputació de Castelló ha aprovat la concessió definitiva de subvencions per valor de 118.407 euros per a 26 explotacions ramaderes de caps de bestiar braus radicats a la província. Tal com establien les bases aprovades el mes de juliol passat, els ramaders que disposen d’almenys 30 caps censats podran rebre fins a un màxim de 15.000 euros. Les ajudes han sigut possibles per l’esforç realitzat per la institució provincial per a buscar fons que repercutisquen en aquest sector tan castigat per les conseqüències econòmiques que ha generat la pandèmia.

Santi Pérez ha recordat que «la Diputació de Castelló és una de les poques administracions que ha habilitat a Espanya una partida econòmica d’aquest tipus, que supera fins i tot la quantia màxima que atorguen algunes comunitats autònomes a cada perceptor».

El diputat explica que «ha sigut necessari fer un ardu treball per a alliberar fons que permeten ajudar als diversos sectors en crisis», per al que ha sigut necessari «refer el pressupost de 2020». En aquest sentit, recorda que els 118.407 euros repartits procedeixen de la renúncia de les penyes taurines de la província a les subvencions adjudicades des de l’àrea de Cultura i de la suspensió dels actes que l’Escola Taurina tenia programats per a la passada Fira de la Magdalena.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari