Suera destina 14.442€ al Pla Resistir per ajudar als sectors més afectats per la pandèmia

Suera destina 14.442€ al Pla Resistir per ajudar als sectors més afectats per la pandèmia
05/03/2021 -

El ple de l’ajuntament de Suera va aprovar, dijous passat 25 de febrer, les bases reguladores de les “Ajudes Parèntesis”, dins del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana. Amb una participació que ascendeix a 14.442 € i representa el 15% d’aportació dels consistoris, estan destinades a ajudar als sectors més afectats per la pandèmia.

L’alcalde de Suera, José Martí, valora aquestes ajudes com “una bona manera d’agrair la labor i la paciència d’aquests sectors des de l’inici de l’emergència sanitària”. Martí ha ressaltat la importància del treball conjunt d’Ajuntaments, Diputacions i Generalitat, unes “sinergies” que considera “essencials per a
pal·liar els efectes de la covid-19”.

D’aquestes subvencions podran beneficiar-se autònoms i microempreses amb un màxim de deu treballadors, que tinguen el domicili fiscal en el municipi. Les sol·licituds hauran de complir amb tots els requisits de la convocatòria i ser presentades entre el 5 i 25 de març mitjançant el Registre General de l’ajuntament a través de la seu electrònica. L’import de les ajudes es dividiran en una quantia fixa de 2.000€ per cada autònom o microempresa i una altra de 200€ per cada treballador.

L’ajuntament de Suera, conscient de les dificultats que estan sofrint alguns sectors, ja va presentar unes ajudes de 500€ per al comerç i l’hostaleria local durant l’estiu de 2020. Martí ha reafirmat en diverses ocasions “l’important paper que tenen els ajuntaments en la reactivació de l’economia local”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari