Suera estrena el seu Ecoparc Mòbil

Suera estrena el seu Ecoparc Mòbil
04/06/2021 -

Suera ha estrenat hui l’ecoparc mòbil, una iniciativa promoguda pel Consorci de Residus C2, Reciplasa i ferrovial, que un dimarts al mes estarà disponible per depositar els residus. Aquest punt permetrà una millora en la recollida selectiva i segura de deixalles com bateries, aparells elèctrics o càpsules de café per al seu reciclatge i evitarà al veïnat haver de traslladar-se fins a l’ecoparc d’Onda.

“Aquest nou servei convertirà Suera en un poble més nét, sostenible i compromés amb el Medi Ambient”, ha manifestat l’alcalde de Suera, José Martí, durant l’acte de presentació. A l’esdeveniment també ha assistit el diputat provincial del Cicle integral de l’Aigua, Renovables, Residus i Reciclatge i president del consorci C2, Ignasi García, el president de la Mancomunitat Espadà-Millars i alcalde de Tales, Vicente Juan Prades, i el regidor de Medi Ambient de Suera, Marc Montoliu.

L’alcalde i regidor juntament amb el president de la Mancomunitat han sigut els primers usuaris a depositar residus en l’ecoparc mòbil. Martí i Prades han reiterat que aquest servei ha sigut un “anhel dels nostres pobles i una reivindicació de la Mancomunitat” des del meu temps de Martí al capdavant d’ella. Per al regidor de Medi Ambient augmentar ampliar els serveis “és sumar comoditats per a veïnes i veïns”.

Suera també es troba dins de la campanya d’educació ambiental “Reciclar és cosa nostra. Fem-ho de categoria” de la Diputació de Castelló, un projecte amb el qual s’estan duent a terme accions de sensibilització dirigides a la ciutadania, negocis, centres educatius, associacions i entitats de la localitat. L’equip d’educadors ambientals a càrrec d’aquesta campanya també han estat presents a l’acte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari