Quin oratge farà en Setmana Santa a Castelló?

Confraries locals i sector turístic miren el cel aquesta temporada clau per a la recuperació

Quin oratge farà en Setmana Santa a Castelló?

Com cada any, aquestes dates són de descans per a moltes famílies, de viatjar i de gaudir de tradicions. Però també, d’esperar que el temps no estiga marcat per les pluges, i són molts i moltes els qui es pregunten quin oratge farà a Castelló per Setmana Santa.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), la província de Castelló estarà de sort i el temps serà assolellat durant tota la Setmana Santa, que serà d’una clara recuperació per al sector turístic castellonenc, amb una ocupació superior al 92%, segons les previsions del sondeig que ha elaborat Turisme Comunitat Valenciana per a les nits del 14 al 17 d’abril.

Temps per Setmana Santa a Castelló

Aquest Dimecres Sant serà plujós en tota la província. De fet, a partir de les 20.00 hores, hi haurà alerta groga en el litoral nord i sud de la província per fenòmens costaners, que poden provocar ones de 2 a 3 metres.

No obstant això, aquest Dijous Sant ja comença el bon temps a Castelló, amb cels clars i temperatures de fins a 20 graus a Vinaròs o 16 a Morella, punts d’atracció turística. Aquestes temperatures pujaran el Divendres Sant, encara que es preveu un cel una mica nuvolós que millorarà al llarg del dia.

Quant al Dissabte Sant, es mantindran les temperatures màximes i augmentaran lleugerament les mínimes, generalment, i el dia serà assolellat. El Diumenge de Resurrecció tindrà cels una mica nuvolosos i baixaran lleugerament les temperatures.

Així, veïns, veïnes i turistes esperen viure amb bon temps la programació de Setmana Santa dels municipis castellonencs, amb gran expectació en actes com la Rompida de l’Hora de l’Alcora, declarada Patrimoni Immaterial de la UNESCO, o la Setmana Santa de Vila-real, d’Interés Turístic Autonòmic. Però també, dels millors plans per a gaudir de Castelló a través de visites guiades pel seu patrimoni, circ, concerts o festivals d’art urbà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari