Sanitat confirma que totes les residències de Castelló estan lliures de COVID-19

Així mateix, ahir no es va contagiar cap resident en el conjunt de la Comunitat Valenciana

arxiu

Sanitat confirma que totes les residències de Castelló estan lliures de COVID-19

Les residències de persones majors i amb diversitat funcional i els centres de menors de Castelló no compten amb cap cas de COVID en aquest moment. Una notícia molt esperada que ha confirmat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a través de la seua última actualització de dades de la pandèmia del coronavirus.

En les últimes jornades s’ha acabat amb el xicotet rastre del virus que quedava en aquests centres. El dilluns, la conselleria liderada per Ana Barceló va informar de 14 residències de majors amb casos positius en tota la Comunitat Valenciana, dues d’elles a la província de Castelló. Una d’aquestes residències castellonenques es trobava sota vigilància activa de control sanitari per a controlar un brot entre els seus usuaris i usuàries. A més, en la jornada del dilluns, també es va comunicar que cap centre de persones amb diversitat funcional ni de menors de la província registrava casos positius.

El dimarts 23, es mantenia la mateixa situació: dues residències amb casos de COVID a Castelló, una d’elles baix vigilància activa. Així mateix, es va confirmar la tendència a la baixa de l’evolució de la pandèmia en aquests espais, sense identificar-se residents morts ni treballadors i treballadores positives en la Comunitat Valenciana, encara que un resident sí que es va contagiar (sense especificar la província).

Finalment, en l’última actualització de la conselleria d’ahir dimecres, s’ha confirmat que no hi ha cap residència de majors amb casos positius a Castelló, ni tampoc en els centres de persones amb diversitat funcional i menors. En aquest sentit, tampoc hi ha cap sota vigilància activa a la província i cap resident es va contagiar en les últimes hores. Lamentablement, va morir un usuari o usuari d’aquests centres i cinc treballadors i treballadores es van contagiar, però cap d’ells en centres de Castelló.

Aquesta vesprada la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública tornarà a informar de la situació de la pandèmia a la província i específicament en aquests centres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari