Tot llest per a la vacunació de docents a la Comunitat Valenciana

El dilluns comença a València, mentre que Castelló haurà d’esperar fins al 26 de març

Tot llest per a la vacunació de docents a la Comunitat Valenciana
14/03/2021 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que tot està preparat per a començar aquest dilluns vacunació del professorat i de la resta de personal que treballa en els centres educatius de la Comunitat Valenciana.

El cap del Consell, acompanyat del conseller d’Educació Cultura i Esport, Vicent Marzà, i de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha visitat l’hospital auxiliar de la Fe de València, un dels espais en els quals es desenvoluparà la campanya d’immunització de la comunitat educativa.

En concret, es preveu que en 6 dies es vacune a 116.032 persones en 23 municipis distribuïts per tot el territori. Entre aquest dilluns i el dijous, 18 de març, es posarà la primera dosi a 74.000 persones. Es començarà per València i se seguirà per la resta de municipis. A més, la setmana següent s’administraran 42.032 dosis a Castelló i Alacant entre el divendres i el dissabte.

A la província d’Alacant seran nou els municipis en els quals es vacunarà: Dénia, Benidorm, Alacant, Sant Joan d’Alacant, Alcoi, Elda, Elx, Oriola i Torrevella. S’administraran 39.780 dosis entre el dijous d’aquesta setmana (el 18 de març), i el divendres i dissabte de la setmana vinent (26 i 27 de març).

A la província de Castelló seran tres els municipis en els quals es vacunarà: Castelló de la Plana, Vila-real i Vinaròs. Es posaran 14.081 dosis entre el dijous d’aquesta setmana i el divendres i dissabte de la pròxima (26 i 27 de març).

El president de la Generalitat ha realitzat també un balanç del procés de vacunació, i ha subratllat en aquest sentit que una de cada tres dosis s’ha administrat entre aquesta setmana i la passada.

En aquestes dues setmanes també ha augmentat en més del 40% el nombre de persones ja vacunades, és a dir, amb la pauta completa.

De totes les dosis que s’han administrat, el 67% s’han posat a dones (314.089) i el 33%, a homes (158.056).

Per grups d’edat, la majoria de les dosis les han rebudes els majors de 80 anys: 150.273. Per darrere, estan les persones d’entre 45 i 65 anys, fonamentalment personal sanitari i treballadors i treballadores essencials: 148.229.

El tercer grup d’edat amb més persones vacunades és el de la franja d’edat situada entre 30 i 44 anys: 105.823.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari