El toc de queda s'estableix entre la mitjanit i les 6 del matí

Aquest nou horari, que compta amb el suport del TSJCV, es fixa fins al 24 de maig

El toc de queda s'estableix entre la mitjanit i les 6 del matí

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i la consellera de Sanitat, Ana Barceló, han comparegut aquest matí per a establir les noves mesures restrictives, dins de la lluita contra la Covid-19, una vegada decaiga l’estat d’alarma aquesta mitjanit.

Entre les diferents restriccions anunciades cal destacar el nou horari establit per al toc de queda, que es redueix en dues hores. Així, a partir de demà, diumenge 9 de maig, el toc de queda en la Comunitat Valenciana es fixa entre la mitjanit i les 6 del matí.

Aquest nou horari estarà vigent entre el 9 i el 24 de maig, tal com ho va dictaminar ahir el TSJCV en un acte que delimita la vigència d’aquestes restriccions a aquest període i no fins al 30 de maig com demanava l’Administració.

A més, des del TSJCV van establir que serà l’evolució de la pandèmia i el ritme de la vacunació els que determinen “la necessitat -o no- de la seua pròrroga o l’adopció per l’autoritat competent de mesures de major laxitud en l’afectació a drets fonamentals”.

Aquesta modificació es produeix després de cinc mesos des que es va decretar la seua ampliació, ja que el 7 de gener, després de les festes de Nadal i amb l’arribada de la tercera ona, va entrar el vigor l’horari que iniciava l’obligatorietat d’estar a casa a partir de les 22 hores, un horari que hui acaba.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari