Les tempestes tornen a la província de Castelló aquest cap de setmana

S’esperen ruixats amb tempesta que poden ser intensos i arribar al litoral de Castelló

Les tempestes tornen a la província de Castelló aquest cap de setmana

La província de Castelló viurà aquest cap de setmana un canvi en l’oratge. I és que les tempestes seran les protagonistes d’aquest cap de setmana, suposant un canvi en la situació atmosfèrica respecte a les últimes setmanes, en les quals el sol i l’estabilitat han permés gaudir dels dies festius de la Setmana Santa i la Pasqua realitzant tota mena de plans a l’aire lliure.

De cara a aquest cap de setmana, 22 i 23 d’abril, caldrà estar més atents al cel i a les previsions meteorològiques, ja que, segons les previsions de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), sobretot aquest dissabte serà una jornada especialment inestable a la zona.

Segons Aemet, hui s’esperen intervals nuvolosos, més abundants en hores centrals, amb ruixats dispersos ocasionalment amb tempesta a l’interior, sense descartar que siguen localment fortes a l’interior nord. A més, tampoc es descarta que arriben localment al litoral de manera menys intensa, arribant a afectar ciutats com Castelló durant la vesprada.

Pel que respecta a les temperatures, hi haurà pocs canvis en les mínimes i les màximes estaran en descens. Per exemple, a la ciutat de Castelló es registraran 22°C de màxima i 14°C de mínima i a Morella 19°C de màxima i 9°C de mínima. En el litoral tindrem vent de llevant i a l’interior, de ponent, fluix en tots dos casos.

La inestabilitat de dissabte deixarà pas a un diumenge molt més estable i primaveral. El cel estarà poc nuvolós, amb alguns intervals matinals de núvols baixos en el litoral i intervals generals de núvols alts a la vesprada. Les temperatures romandran sense canvis, excepte les màximes de l’interior, en ascens, com, per exemple, el cas de Morella, on la màxima s’espera de 25°C. Vent variable fluix, tendint a sud i sud-est fluix, amb intervals de moderat en el litoral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari