Benicàssim analitza l'informe de situació de Destinació Turística Intel·ligent

L’ajuntament treballarà especialment en el màrqueting en línia a més de la sostenibilitat i accessibilitat

Benicàssim analitza l'informe de situació de Destinació Turística Intel·ligent
16/09/2019 -

La regidora de Turisme i Territori Intel·ligent de Benicàssim, Cristina Fernández, ha coordinat una reunió informativa per a conéixer l’estat del municipi en la seua evolució com a Destinació Turística Intel·ligent. Al costat de Luis Herrero, de la signatura TRM Experiences, i Merche Lozano, tècnic de Turisme de l’ajuntament, han analitzat cadascun dels indicadors que ha de complir el municipi, entre els quals figuren governança, sostenibilitat, innovació, màrqueting en línia, informació digital, intel·ligència, connectivitat, evolució de l’activitat turística i accessibilitat. En total són més de 80 paràmetres indicadors de la situació del municipi i el seu estat digital.

Per a Cristina Fernández, “és important el treball realitzat fins al moment amb Invatur, i ha arribat l’hora de passar de la teoria a la pràctica. L’autoanàlisi ens permet saber els principals punts a millorar en el municipi, però hem de començar a realitzar projectes innovadors que distingisquen el nostre municipi d’altres destinacions de sol i platja”. L’edil ha incidit en què el màrqueting en línia és una de les àrees en les quals especialment s’ha de treballar “per a captar nous turistes, sense oblidar la sostenibilitat i l’accessibilitat com dos dels pilars bàsics per a l’evolució de Benicàssim”. “Els ajuntaments han de deixar el concepte de vendre marca per a centrar-se a vendre experiències i facilitar reserves en allotjaments reglats, siga càmping, hotel o apartaments. I hem de fer-ho conjuntament amb els empresaris per a assegurar el futur turístic de Benicàssim”, ha afegit la regidora de Turisme i Territori Intel·ligent.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha afegit per la seua part que l’Ajuntament de Benicàssim porta des de l’anterior legislatura treballant per posicionar a Benicàssim “com a municipi enfocat a la innovació tecnològica, alhora que continua treballant per la sostenibilitat i l’accessibilitat, amb la fi última d’oferir als seus veïns la millor qualitat de vida”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari