Turisme proposa itineraris senderistes i la ruta de la ceràmica per a la Setmana Santa a Castelló

L’Ajuntament llança la campanya ‘Castelló al teu aire’ per a poder gaudir dels recursos que té la ciutat de manera segura

Turisme proposa itineraris senderistes i la ruta de la ceràmica per a la Setmana Santa a Castelló
02/04/2021 -

El Patronat Municipal de Turisme de l’Ajuntament de Castelló ha preparat per a aquesta Setmana Santa una campanya denominada ‘Castelló al teu aire’, amb propostes per a visitar la ciutat que permeten planificar un turisme de proximitat segur, per a veïns i visitants, que poden gaudir dels recursos que ofereix Castelló complint amb totes les mesures preventives i restriccions per a protegir la salut.

«Castelló llança aquesta campanya amb l’objectiu de facilitar les eines necessàries perquè es puga gaudir de la gastronomia, el patrimoni o la naturalesa i els recursos naturals de la ciutat davant les restriccions derivades de les mesures de seguretat per a prevenir situacions de risc davant la covid-19», segons ha explicat la regidora de Turisme i presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Pilar Escuder.

‘Castelló al teu aire’ inclou una guia de la Ruta de la Ceràmica, dissenyada després de l’adhesió de Castelló en la Ruta Europea de la Ceràmica, sent la primera ciutat espanyola a sumar-se a aquesta xarxa que valora la riquesa del patrimoni ceràmic. La ruta proposa un itinerari per la ciutat amb 15 punts a visitar: parc Ribalta, Casa de les Cigonyes de la plaça de la Independència, edifici de Correus, Casa de les Quatre Cantonades al carrer Enmig, Església de la Puríssima Sang, decoració del ficus de la plaça M. Agustina, Casa dels Caragols, carreró del Ecce-Homo, plaça Na Violant, Fàbrica Diago del carrer Maestro Arrieta, al·legoria de la ceràmica i del treball del carrer Asensi, el Palau de la Festa, les parades del Tram, l’àgora de l’UJI o el joc de l’Oca de la plaça Hort dels Corders.

Quant a les rutes senderistes, sota el títol ‘Caminant, descobrint i somrient’, s’inclouen cinc propostes: Ruta de la Romeria, Ruta al Tossal Gros, Ruta dels Invasors, Ruta des de Tombatossals al parc Meridià i Ruta de la Basílica del Lledó a la platja del Gurugú.

La campanya especial de Setmana Santa també proposa un recorregut per les ermites de Castelló, que es pot realitzar amb bicicleta, potenciant així el patrimoni i la naturalesa. A més, es pot fer una visita virtual als ermitoris, a través de la pàgina web www.ermitescastello.es. I la part gastronòmica se centra en la plataforma Gastrelló, a la qual es pot accedir a través de gastrello.com, i en la qual es pot trobar informació de l’oferta gastronòmica de la ciutat.

L’oferta turística completa de Castelló es pot trobar en la pàgina web castellonturismo.com, i la campanya específica que es llança per Setmana Santa, ‘Castelló al teu aire’, està allotjada en aquesta pàgina web: https://www.castellonturismo.com/tu-viaje/a-tu-aire

Oficines de turisme i altres serveis

D’altra banda, s’han obert els punts d’informació turística i biblioteques de les tres platges: Gurugú, Pinar i Serradal. I romanen obertes, com la resta de l’any, les oficines de turisme de la plaça de l’Herba, la de l’estació de tren i la del pàrquing d’autocaravanes del Pinar. A més, està operatiu també en les tres platges el servei de salvament i socorrisme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari