Vinaròs està present en els principals organismes turístics estatals i provincials

Aquesta setmana el municipi ha participat en la reunió de l’Associació Saborea Espanya celebrada a Tenerife i s’ha tornat a reincorporar al Patronat Provincial de Turisme

Vinaròs està present en els principals organismes turístics estatals i provincials
19/09/2019 -

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, amb tècnic municipal Gabi Quesada, han participat aquests dies en la reunió de l’Associació de Destins Saborea Espanya que s’ha celebrat a Tenerife. Cal destacar que Vinaròs és un dels municipis que formen part d’aquesta entitat, amb l’objectiu de promocionar la gastronomia local a través d’accions nacionals i internacionals.

Albella assenyalava que “és important formar part d’aquesta entitat i participar activament en tots els actes per aconseguir que la cuina de Vinaròs es puga conéixer arreu de l’Estat”. En aquest sentit, insistia que la gastronomia és un dels principals atractius turístics i econòmics de la ciutat, per tant treballar per a la seua promoció és fonamental per fer créixer el sector.

Durant la reunió es va parlar de la Gala de 10é aniversari de l’Associació que es farà el pròxim 3 d’octubre a Madrid, amb un acte que vol ser molt especial on també participarà Vinaròs. Així mateix també es van presentar les principals línies d’actuació de Saborea Espanya per al 2019, on sobretot destaca la intenció de continuar avançant cap a la consolidació de la gastronomia com a un dels principals reclams turístics d’Espanya.

El desenvolupament de noves eines de comunicació de l’Associació; consolidar les rutes Assaboreix i la celebració del Dia Mundial de la Tapa, tant en l’àmbit nacional com internacional; incidir en la presència de Saborea Espanya en les destinacions de la xarxa amb accions de suport i intercanvi; així com incorporar la sostenibilitat com a eix estratègic de millora de competitivitat de l’Associació són unes altres de les línies a desenvolupar. De forma paral·lela, Saborea Espanya continuarà durant el present any amb la seua labor de promoció internacional a través de presentacions i accions comercials en els seus mercats prioritaris.

Constitució del Patronat Provincial de Turisme

La Diputació de Castelló ha constituït el nou Patronat Provincial de Turisme on Vinaròs torna a formar part com a membre de ple dret. Es tracta d’un organisme compost per representants de la Diputació, municipis, empreses i associacions vinculades al sector, amb la finalitat de treballar de forma conjunta per a la promoció turística de la província.

Albella ha destacat que és important la presència de Vinaròs al Patronat i a Saborea Espanya, així també com als fòrums turístics i gastronòmics especialitzats, per aconseguir un bon posicionament de la ciutat dintre dels mercats. Segons afegia un dels principals objectius per aquesta legislatura és el reposicionament turístic de Vinaròs dintre dels organismes i les institucions per aconseguir impulsar la promoció de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari