L'UJI programa cursos online de disseny gràfic, comunicació, finances i impostos

L'UJI programa cursos online de disseny gràfic, comunicació, finances i impostos
30/01/2021 -

Després de l’acord de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana de reduir al mínim la presencialitat als campus en l’inici de la docència del segon semestre, durant el mes de febrer, la Universitat Jaume I ha transformat tots els cursos de formació contínua previstos en modalitat presencial per a adaptar-los al format streaming, de retransmissió en temps real.

La Universitat Jaume I proposa per al mes de febrer activitats de formació contínua, destinades a les persones interessades a actualitzar i/o adquirir coneixements i als professionals directament relacionats amb l’especialitat de l’estudi. En alguns d’aquests cursos hi ha preus especials per a determinats col·lectius de la comunitat universitària, com per exemple l’estudiantat o els membres de AlumniSAUJI Premium.

L’1 de febrer comencen dos cursos de Disseny i Maquetació amb Adobe Indesign i Adobe Illustrator i un sobre Google Sites i WordPress per a generar portafolis. El 3 de febrer comença un de Comptabilitat, Facturació i Fiscalitat Informatitzada, i un altre sobre l’Impost sobre el Valor Afegit.

Per al 8 de febrer està previst que comence un curs sobre Disseny i Renderització Realista amb 3DS MAX, un altre de Pràctiques de comunicació del Coneixement Científic per a Investigadors/Comunicadors i un altre de Gestió de Projectes amb Microsoft Project i el 9 de febrer un de Maneig de Finances i Comptabilitat d’una Forma Senzilla.

La 39 edició del curs Comunicació per a l’èxit: Tècniques per a Parlar en Públic amb Eficàcia començarà el 12 de febrer. Per a tancar la programació del mes de febrer, un curs d’Imposició Patrimonial Pràctica, que es desenvoluparà del 19 de febrer al 5 de març i un altre d’Introducció a la Instrumentació Quirúrgica, a partir del 23 de febrer.

Tota la informació sobre cursos de formació contínua està disponible en la web de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa i a través de la pàgina web de la Universitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari