La UNED de Vila-real aprova un pressupost de 600.000 euros per a afrontar el 2021

La Diputació de Castelló aporta 111.000 euros al centre associat per a reforçar l’oferta universitària pública a la província

La UNED de Vila-real aprova un pressupost de 600.000 euros per a afrontar el 2021
11/09/2020 -

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, ha participat aquest matí la reunió de la Junta Rectora del Consorci Universitari de la UNED a la província de Castelló, en la qual s’ha aprovat el pressupost per al proper exercici de 2021. Així doncs, el centre associat de Vila-real comptarà l’any que ve amb una assignació de 600.900 euros, amb el qual es garantirà el funcionament i l’oferta formativa que s’imparteix des de fa tres dècades en aquesta ciutat de la Plana Baixa.

La Diputació Provincial és un any més una de les principals mecenes de la UNED a Castelló a l’aportar, a través de conveni, un total de 116.000 euros. Per a Sanz “és molt important poder acollir universitats de tanta qualitat i trajectòria com la UNED a la nostra província, per això estarem sempre del seu costat, per a seguir reforçant l’oferta universitària pública que s’ofereix a Castelló”.

D’altra banda, també ha defensat el seu paper dintre de la societat: “Estem parlant de formació i això és indispensable per a construir un futur més prometedor, a més de ser la millor garantia de construcció d’un món més just, lliure i preparat”.

En l’actual curs universitari, la seu vila-realenca forma un poc més de 1.280 alumnes, provinents en la seua majoria de la província. Enguany s’han comptabilitzat alumnes de 60 municipis de Castelló i de fins a 23 províncies espanyoles i quatre països del món.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari