Almenara tornarà a fomentar l'ús de gots reutilitzables durant les festes patronals

Es podran aconseguir per 1 euro a l’Ajuntament i en la Carpa dels Quintos

Almenara tornarà a fomentar l'ús de gots reutilitzables durant les festes patronals
12/09/2019 -

L’Ajuntament d’Almenara està disposat continuar la seua aposta iniciada el passat exercici per a reduir al màxim els residus que generen els gots de plàstic d’un sol ús durant les celebracions festives. Per això, per segon any consecutiu impulsarà una campanya per a promoure l’ús de gots reutilitzables en els pròxims festejos.

Així, tal com va succeir en 2018, s’ha apostat per la venda d’uns gots per a diversos usos creats per a l’ocasió que en una banda porten l’escut municipal i la indicació de les festes patronals i per una altra el logotip de la campanya “Almenara Neta”. Aquestos gots reutilitzables es poden adquirir en el propi Ajuntament d’Almenara a un preu d’un euro i una vegada comencen els festejos, també es podran comprar en la Carpa dels Quintos al mateix preu. Els diners que es recapte serà íntegrament destinat als Quintos i Quintes 2019 per a col·laborar amb les activitats que realitzen en les festes.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que després de l’èxit del passat any, vam recuperar aquesta iniciativa amb la qual pretenem “reduir notablement el nombre de gots d’un sol ús i els residus que provoquen durant les celebracions festives” però també “conscienciar sobre l’ús dels gots de plàstic i el que suposa quant a residus i contaminació, així com de la importància d’utilitzar elements, com en aquest cas, reutilitzables”. A més també es busca fomentar la neteja dins de la campanya titulada “Almenara Neta” que té per lema “Una Almenara neta, no és la que més neteja, sinó la que menys embruta”. La campanya sobre els gots reutilitzables està impulsada des de l’Ajuntament d’Almenara amb la col·laboració dels Quintos i Quintes 2019.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari