Vila-real celebra l’edició més ‘històrica’ de la Fira Motor-2 amb 15 expositors i 230 vehicles del 5 al 7 d’abril

L’esdeveniment fa 19 anys amb un nou increment en el nombre de concessionaris i de la varietat de vehicles que s’exposaran a la plaça del Llaurador

Vila-real celebra l’edició més ‘històrica’ de la Fira Motor-2 amb 15 expositors i 230 vehicles del 5 al 7 d’abril
02/04/2019 -

La Regidoria d’Economia de Vila-real celebra del 5 al 7 d’abril una nova edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió Motor-2. Amb 19 anys d’història, l’esdeveniment continua creixent i consolidant-se, tant que des de l’organització es plantegen expandir els límits de la trobada o, fins i tot, canviar d’ubicació.

Aquesta edició, la més “històrica”, segons el regidor de l’àrea, Xavier Ochando, reunirà a la plaça del Llaurador 15 expositors –enfront dels 13 de l’any passat- i 230 vehicles, la xifra més alta fins al moment. “Més espai ocupat per més vehicles i més concessionaris, tant de Vila-real com d’altres municipis, són les principals dades d’una fira veterana que cada any inclou alguna novetat”, indica.

Així, des de l’any passat, i a causa del constant creixement, la fira torna a comptar amb tres dies, en lloc de dos, preparant el muntatge el dia d’abans (dijous 4), per a poder oferir un horari més complet: de 10.30 a 13.30 i de 16.00 a 20.00 hores els tres dies.

“Aquestes dades no fan més que reafirmar la bona salut d’un sector que ha sabut reinventar-se després de la crisi i que compta també amb vehicles més ecològics, així com models híbrids, elèctrics i de tota mena”, assegura Ochando, al mateix temps que destaca el “bon acolliment per part dels veïns i també de gent que ens visita des de fora”.

L’edil recorda que fa tan sols cinc anys, Motor-2 comptava amb huit expositors i 120 vehicles. “Ara són el doble, demostrant així que l’esdeveniment compta amb una dilatada trajectòria en l’àmbit provincial i convertint-se en un gran aparador del sector”.

“Qui s’acoste podrà veure, comparar, informar-se i decidir la millor opció de compra de vehicles seminous, de quilòmetre zero, amb avantatges, en perfecte estat, revisats i, sobretot, amb la garantia dels establiments participants”, afig.

“L’objectiu de la Regidoria d’Economia és doble: lluitar contra l’atur i generar oportunitats a través de la promoció de l’economia local, i aquest segon objectiu és just el que aconseguim amb aquesta fira, que ja és un referent”, manifesta, al mateix temps que indica que “també volem facilitar l’accés dels ciutadans a vehicles en millors condicions i a aquest sector comercial tan important a la nostra ciutat”.

Els expositors són Alowagen, Aubasa, Automóviles Grao C.B., Europa Ocasión 2011 S.L., Vedat Castellón S.A., Garage Castellón S.L., Invenio Automotive S.L., Leonauto S.A., Marzá Import S.A., Peset Vidal S.L., Renault Retail Group Levante S.A., Salón Auto Vila-real S.L., Mogdealer S.L., Drive&Dream SZM SLU i Tecno Vila-real S.A. La inauguració serà el divendres, 5 d’abril, a les 12.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari