Vila-real porta la prevenció de la violència de gènere als instituts amb el teatre-fòrum ‘Com quedem?’

Vila-real porta la prevenció de la violència de gènere als instituts amb el teatre-fòrum ‘Com quedem?’
20/03/2019 -

La Regidoria d’Igualtat de Vila-real acaba d’iniciar les XVII Jornades de prevenció de la violència de gènere als centres educatius de la ciutat, dirigides especialment a l’alumnat que cursa 4t de l’ESO.

Es tracta d’un taller sota el format de teatre-fòrum que, amb el títol Com quedem?, pretén ajudar al fet que els joves prenguen consciència de la importància del bon tracte en les relacions de parella. La campanya s’acosta al públic objectiu a través de la representació teatral, a càrrec de Marc Escrig, l’espectacle de la qual arriba als centres educatius de secundària a través de diversos passes, sempre emmarcats en la campanya d’Igualtat.

La iniciativa va començar el passat 12 de març al col·legi Verge del Carme, al qual també van assistir alumnes del Bisbe Pont i de Fundació Flors. Dijous passat es va organitzar la segona jornada, amb dues sessions dirigides a diferents cursos de l’IES Broch i Llop. La tercera jornada va ser el divendres, amb dos passes per a diferents grups de l’IES Francesc Tàrrega. Aquest dimecres 20, la jornada s’ha traslladat a l’Auditori, amb un passe al qual han assistit dues aules de 4t d’ESO de Santa Maria i dues més de la Consolació. L’IES Miralcamp serà l’últim a acollir la campanya, el pròxim 21 de març, amb una nova sessió programada per a un total de quatre grups de 4t d’ESO.

Som conscients que la prevenció ha de començar des de ben joves i per això, des de la Regidoria d’Igualtat promovem aquest tipus de campanyes destinades als instituts i centres de secundària”, indica Royo, qui assegura que “sorprén saber que encara hi ha molts joves amb una visió retrògrada de les relacions de parella i és una qüestió que hem d’atallar al més aviat per a aconseguir una societat avançada i evolucionada”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari