L'Abonament cultural de Vila-real sedueix a quasi 300 persones

L'Abonament cultural de Vila-real sedueix a quasi 300 persones
28/01/2022 -

Vila-real inicia una nova temporada de l’Abonament de les Arts Escèniques amb una bona resposta del públic. El període de renovacions i altes s’ha tancat amb prop de 300 abonats, que podran gaudir d’una programació de nivell durant aquest primer trimestre de l’any. “El termini per a adquirir l’Abonament ha acabat amb 150 usuaris que han renovat l’abonament i 125 nous abonats, la qual cosa suposa 75 més que en l’última edició” assenyala Rosario Royo, regidora de Cultura. A més, afig que “estem molt satisfets amb aquestes xifres, després del punt mort que ha suposat la pandèmia, ja que demostren que a poc a poc torna la normalitat i que, com hem dit des del primer moment, complint tots els protocols i mesures de prevenció, la cultura és segura i necessària”.

En aquesta aposta per la cultura segura, Vila-real presenta tres muntatges teatrals amb elencs de grans artistes nacionals. Aquest mateix divendres arranca el cicle amb Puertas abiertas, protagonitzada per Cayetana Guillén Cuervo i Ayoub El Hilali. El 25 de febrer serà el torn de Un hombre de paso, amb l’elenc format per Antonio de la Torre, María Morales i Juan Carlos Villanueva, i l’abonament acabarà el 8 d’abril amb El hombre almohada, protagonitzada per Belén Cuesta i Ricardo Gómez. Gràcies a l’abonament, el públic pot gaudir d’aquestes tres produccions teatrals per només 30 euros.

Les persones que no hagen obtingut l’abonament poden assistir a les obres comprant l’entrada de cadascuna d’elles a un preu de 15 euros i amb preu reduït per a estudiants a 3 euros i jubilats, titulars de Carnet Jove, perceptors de viduïtat, orfandat i aturats, persones amb discapacitat, família nombrosa, podran adquirir l’entrada per 10 euros. A més, les víctimes de violència de gènere, desocupats per més de dos anys i les persones que formen part dels programes de Serveis Socials tindran accés gratuït. Les entrades es poden comprar ja de forma anticipada en la taquilla de l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner de 10 a 14 hores o en línia a través de la web www.entrades.vila-real.es

Al marge de l’Abonament, per a inaugurar la temporada de teatre de 2022 Vila-real va acollir a Paz Padilla el 21 de gener amb el monòleg El humor de mi vida, amb la qual es va completar l’aforament de l’Auditori Municipal. “Encara que en aquest moment ja no hi ha restriccions d’aforament en esdeveniments culturals, així i tot, hem de demostrar que la cultura és segura respectant les mesures sanitàries que continuen vigents, com l’ús de la màscara o mantenint la distància de seguretat”, conclou Royo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari