Els actes taurins tornen a Vila-real amb les festes de Sant Pasqual

Ja s’han iniciat els treballs de muntatge del corro del recinte taurí

Els actes taurins tornen a Vila-real amb les festes de Sant Pasqual

Els actes taurins tornen als carrers de Vila-real de la mà de les Festes de Sant Pasqual 2022. Després de dos anys sense poder celebrar-se per la pandèmia de la COVID-19, l’Ajuntament ha confirmat que el programa de bous tornarà juntament amb les festes.

En concret, les Festes de Sant Pasqual de Vila-real se celebraran del 13 al 22 de maig, i ahir dimecres 4 de maig, el Consell Rector de Festes es va reunir en el consistori per a aprovar el programa de les festes. Segons ha detallat l’ajuntament, el pròxim 10 de març es presentarà tota la programació aprovada en la reunió del Consell, presidit pel regidor de Festes, Diego A. Vila, representants de tots els grups polítics municipals, i amb la participació del president de la Junta de Festes, Toni Carmona.

Encara que no se saben detalls, la qual cosa sí que és clar és que hi haurà bous i ja s’han iniciat els treballs de muntatge del rotlle del recinte taurí a la cantonada del Raval del Carme amb el Barranquet, per la qual cosa els ‘bous al carrer’ tornen dos anys després.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari