La Chica Karamelo animarà les vesprades dels divendres, amb ‘varietés’ i espectacle al Jardín Alaska de Vila-real

La Chica Karamelo animarà les vesprades dels divendres, amb ‘varietés’ i espectacle al Jardín Alaska de Vila-real
04/11/2020 -

L’Ajuntament de Vila-real ha arribat a un acord amb la Chica Karamelo i el restaurant Jardí Alaska per a llançar un programa pilot d’animació, amb varietés i espectacle, dirigit a un públic adult que, amb motiu de la covid-19 i el tancament de centres socials i sales de ball, ha vist reduïdes les seues possibilitats d’oci. Al mateix temps, el programa, amb el títol “Records de la vila amb la Chica Karamelo”, persegueix dinamitzar el sector i facilitar l’organització d’activitats culturals, fent costat a l’empresa local i amb totes les mesures de seguretat.

El programa arranca aquest mateix divendres, 6 de novembre, amb la presentació d’Alfredo Rey i Antonio Romero, que s’uniran a la Chica Karamelo en la primera sessió de “Records de la vila”. L’espectacle està previst que s’inicie a les 19.00 hores -obertura de portes a les 18.15 hores- amb aforament limitat a 130 persones. Els interessats poden recollir les entrades a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, fins al mateix divendres, en horari de 10.00 a 14.00 hores. Tete de Linares, Manu Navarro i Juanra Castillo se sumaran a l’elenc d’actuacions de la Chica Karamelo en les sessions successives, durant tots els divendres del mes de novembre.

“El món de l’espectacle, les sales de ball, la restauració… tots aquests sectors s’han vist greument perjudicats per les conseqüències de la covid-19. Des de l’Ajuntament de Vila-real, la casa de tots, estem intentant ajudar als nostres sectors econòmics i culturals, promovent iniciatives que permeten a les nostres empreses mantindre l’activitat amb totes les garanties de seguretat”, assenyala el regidor responsable de la marca de Ciutat de Congressos, Festivals i Esdeveniments. La iniciativa se suma, d’aquesta manera, a altres llançades en els últims mesos com el festival Vila-real Renaix o la plaça de bous portàtil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari