L'alcalde de Vila-real destaca l'esforç d'Ajuntament, Generalitat i comunitat educativa per a fer realitat el nou aulari d'Infantil del CEIP Carlos Sarthou

L'alcalde de Vila-real destaca l'esforç d'Ajuntament, Generalitat i comunitat educativa per a fer realitat el nou aulari d'Infantil del CEIP Carlos Sarthou
01/07/2020 -

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la regidora d’Educació, Aida Beteta, han acompanyat hui al director general d’Infraestructures Educatives, Víctor Garcia, i el director territorial d’Educació, Alfred Remolar, en la visita d’obra a l’aulari d’Infantil del col·legi Carlos Sarthou. L’obra, amb un pressupost d’1,4 milions d’euros (IVA inclòs), “respon a l’esforç de l’Ajuntament, la comunitat educativa i la Generalitat Valenciana per dotar al CEIP Carlos Sarthou d’unes millors instal·lacions, concordes a la qualitat educativa d’aquest centre”, ha indicat l’alcalde.

Benlloch ha subratllat “tot el treball realitzat des que en 2012 vam haver de traslladar als alumnes de l’antic aulari d’Infantil, que es trobava en un edifici annex, i l’Ajuntament va assumir el cost del lloguer de les aules prefabricades perquè tot l’alumnat estiguera en el mateix recinte del col·legi”. El primer edil, qui també ha recordat que “quan vam arribar a l’Alcaldia en 2011, el gimnàs del col·legi també es va quedar per acabar i vam haver de reclamar l’obra a la Conselleria fins a aconseguir-la”, ha agraït de manera especial a la comunitat educativa del Carlos Sarthou la seua col·laboració durant aquest temps. En la visita han sigut presents el director del col·legi, Daniel Dolz, i la presidenta de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA), Maica Villafranca.

“La construcció d’aquest aulari d’Infantil i de la ronda Sud-oest van ser els dos compromisos que va adquirir el president de la Generalitat, Ximo Puig, amb Vila-real i els dos s’estan fent realitat, amb una inversió total de més de 9 milions d’euros, per la qual cosa vull agrair-li al president la seua implicació amb la ciutat”, ha recalcat l’alcalde. “Estic molt satisfet que aquesta infraestructura tire avant, perquè és imprescindible per al futur de Vila-real, i per això l’Ajuntament s’ha bolcat des del primer moment, redactant el projecte i assumint la direcció d’obra”, ha dit l’alcalde, qui també ha agraït al conseller d’Educació, Vicent Marzà, i al director general d’Infraestructures Educatives, Víctor Garcia, “la seua preocupació per impulsar i realitzar un seguiment de l’obra”.

Víctor Garcia ha apuntat que la visita té per objecte “comprovar els avanços de les obres, atés que al setembre ha d’estar en funcionament i l’empresa ens ha assegurat que al setembre estarà tot llest perquè entren els alumnes i alumnes”. Garcia ha afirmat a més que “hem vist la bona predisposició per totes les parts, comunitat educativa i Ajuntament i ens anem satisfets en veure com avancen les obres” pel que “podrem, al final, tindre un inici de curs amb una certa normalitat i més ara que aquests espais són necessaris”, a causa de l’obligació de complir amb les mesures de prevenció sanitàries.
Per part seua, la regidora d’Educació, Aida Beteta, ha explicat que des de l’Ajuntament també s’està treballant en altres millores en el centre Carlos Sarthou per a assegurar un entorn més agradable i segur per a l’alumnat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari