El Consell de l’Esport i els clubs de Vila-real consensuen ajornar l’obertura de les instal·lacions a l’aire lliure

El Consell de l’Esport i els clubs de Vila-real consensuen ajornar l’obertura de les instal·lacions a l’aire lliure
18/05/2020 -

El Consell de l’Esport i els clubs de la ciutat han acordat ajornar de moment l’obertura de les instal·lacions a l’aire lliure. Així ho ha explicat el regidor d’Esports, Javier Serralvo, després de la reunió mantinguda aquests dies en sessió extraordinària i telemàtica amb els membres del Consell Local de l’Esport.

“L’Ajuntament serà prudent i responsable i no obrirà cap instal·lació” ha assenyalat el regidor per a qui “la salut i seguretat d’usuaris i treballadors és la principal prioritat”. Una opinió que ha sigut compartida pels membres del Consell els qui a més s’han compromés a ajudar el consistori a estendre i difondre les normes de distanciament social que hi ha en aquests moments per a la pràctica esportiva a l’aire lliure tant per a passejar, anar amb bicicleta o córrer.

La sessió de l’òrgan col·legiat tanca una setmana de reunions que el regidor ha mantingut amb els clubs i gimnasos de la ciutat per a abordar, des de diferents àrees i per instal·lacions, les necessitats i problemàtiques de la desescalada. “Tots ells tenen molt clar que la reobertura d’instal·lacions esportives ha de fer-se a poc a poc i amb les mesures sanitàries i de control necessàries”.

Serralvo ha avançat que, a més de la pròxima sessió ordinària del Consell prevista que se celebre a meitat de juny, es continuaran mantenint reunions quinzenals amb els gimnasos i clubs esportius per a analitzar com estan evolucionant les diferents fases de la desescalada.

L’edil ha indicat que, durant el tancament de les instal·lacions, els treballadors del Servei Municipal de l’Esport, al no poder dur a terme la seua activitat habitual, han estat fent treballs de millora per a la posada a punt de les instal·lacions. A més ha recordat que els patrocinis esportius per als clubs per a la temporada 2019-2020 es continuaran prestant i en referència al conveni de col·laboració públic-privada que manté el consistori amb els gimnasos, quan es puga reprendre l’activitat esportiva, es compensaran les classes que han hagut de suspendre’s per prevenció a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari