Vila-real se suma al projecte Aula ciclista, amb el col·legi José Soriano

Vila-real se suma al projecte Aula ciclista, amb el col·legi José Soriano
14/11/2019 -

La regidora d’Educació, Aida Beteta, ha acompanyat els i les alumnes del col·legi públic José Soriano en el seu recorregut amb bicicleta per l’Ermita de Vila-real, emmarcat dins del projecte educatiu Aula ciclista.

Aula ciclista és un projecte d’innovació educativa dirigit a l’alumnat de 5é i 6é de Primària, i 1r i 2n d’ESO dels centres educatius de la Comunitat Valenciana. El programa compta amb dues sessions: una teòrica, amb formació sobre seguretat viària i el ciclisme com a esport, i una pràctica, amb un recorregut amb bicicleta pel circuit urbà. Hui, després d’haver tingut la sessió teòrica prèvia, han pogut gaudir de l’activitat esportiva els alumnes i les alumnes de 6é de Primària del col·legi José Soriano, un dels centres educatius de Vila-real adherits a aquestes jornades d’innovació educativa.

El projecte, desenvolupat a través d’un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, té com a objectiu fomentar i educar amb un ús responsable i segur de la bicicleta com a medi de mobilitat sostenible i saludable.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari