L'Avançada Jove de Vila-real torna la pròxima setmana amb Arkano i Eugeni Alemany

L'Avançada Jove de Vila-real torna la pròxima setmana amb Arkano i Eugeni Alemany
07/10/2020 -

Vila-real celebrarà els dies 14 i 15 d’octubre la II Avançada Jove, una activitat dirigida al públic adolescent i jove de la ciutat que enguany s’ha adaptat a la situació sanitària amb totes les mesures de prevenció. El raper Arkano i l’humorista Eugeni Alemany seran els protagonistes d’aquesta segona edició de l’Avançada Jove que hui ha presentat la regidora de Joventut, Anna Vicens. La programació d’enguany s’ha concentrat en dos actes que es realitzaran a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner amb protocols especials per la pandèmia.

“Després de les fases de confinament i desescalada, en les quals des de la Regidoria de Joventut hem continuat impulsant activitats per als joves adaptades a la situació, ara en aquesta nova normalitat no podem deixar que el virus ens paralitze i hem de conviure amb ell de manera responsable”, ha assegurat Vicens. L’Avançada Jove començarà el 14 d’octubre amb el conegut raper Arkano, qui a més de parlar del seu projecte social per a conscienciar als joves contra l’assetjament escolar, també oferirà una actuació de freestyle. Arkano es pujarà a l’escenari a les 19.30 hores mentre que l’endemà, el 15 d’octubre, serà l’humorista Eugeni Alemany qui oferirà un monòleg a les 19.00 hores.

L’entrada és gratuïta però amb invitació, que es pot recollir des de hui 7 d’octubre en l’Espai Jove en horari de 9.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores; es repartiran un màxim de dues entrades per persona i dia. Vicens ha detallat que com a mesura de seguretat es prendrà nota de les dades de cada persona i l’accés a l’Auditori es farà de manera escalonada en diferents hores d’entrada. La presentació de l’acte serà a càrrec de la periodista vila-realenca Mónica Benavent.

La regidora ha fet una crida a la joventut a participar i també a continuar actuant amb responsabilitat en aquesta situació de crisi sanitària. En aquest sentit, la regidora ha agraït als joves i les joves de la ciutat “el comportament responsable que han tingut en aquests mesos de pandèmia”.
Vicens també ha realitzat un balanç de la gestió realitzada pel seu departament durant el confinament i la desescalada. En la primera d’aquestes fases, Joventut va impulsar activitats lúdiques per a ajudar els joves a suportar la situació a les seues cases amb iniciatives com el Confinament saludable, per a fomentar hàbits alimentaris saludables, el festival de curts des de casa Confinafest, o el canal d’Instagram Espai Jove per a recaptar les inquietuds dels joves.

A més, l’Espai Jove va ser un dels primers edificis municipals a reobrir durant la desescalada i durant l’estiu es van impartir els cursos de monitor de temps lliure i monitor de menjador escolar, que es van realitzar amb les corresponents mesures de prevenció i que van tindre un bon acolliment, tal com ha assenyalat la regidora. Finalment, Vicens ha remarcat que la Regidoria també ha estat al costat de les entitats juvenils de la ciutat en aquests mesos tan difícils en els quals s’han hagut de suspendre actes i altres s’han hagut d’adaptar a la nova normativa de prevenció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari