Les obres de la ronda Sud-oest avancen després d'anys de reivindicacions

José Benlloch, Ximo Puig, i Arcadi España, mantenen una reunió a peu d’obra amb l’UTE Durantia-CESC

Les obres de la ronda Sud-oest avancen després d'anys de reivindicacions
29/10/2019 -

Les obres de la ronda Sud-oest “comencen a ser una realitat”, després d’anys de reivindicacions. L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha acompanyat aquest matí al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i al conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, en una reunió a peu d’obra amb l’UTE que executa els treballs, Durantia-CESC, adjudicats per la Generalitat per 7,8 milions d’euros.

“La ronda Sud-oest és una infraestructura que portem dècades reivindicant a Vila-real i ara veiem que per fi comença a ser una realitat”, assenyala Benlloch, qui ha volgut agrair l’aposta de la Generalitat per Vila-real, on en aquests moments té en marxa projectes per valor de més de 18 milions d’euros. Per part seua, el president del Consell destaca que la ronda serà “fonamental” per al creixement i la sostenibilitat futures de la ciutat i de la comarca. “És una obra clau per la qual Vila-real porta ja massa anys d’espera i que, per fi, podrem veure convertida en realitat l’any 2021”, declara Puig. “La ronda Sud-oest és una obra de qualitat, model dels projectes que volem desenvolupar en tota la Comunitat, que serà fonamental per a la mobilitat a la comarca, tant de les persones com del clúster de la ceràmica”, agrega el cap del Consell.

Per part seua, el conseller España ha destacat que es tracta d’una “actuació moderna” que “millora la sostenibilitat de l’entorn” al mateix temps que “permet garantir un desenvolupament sostenible i econòmic de l’àrea industrial”. Amb aquest objectiu, el projecte inclou un carril de ciclovianants. Les obres han començat per la carretera d’Onda, per a optimitzar els recursos, atés que en la zona s’executa també un dels projectes del pla de reindustrialització local finançats per l’Ivace.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari