L'Ajuntament de Vila-real rep més de 300 sol·licituds de les ajudes parèntesi

L'Ajuntament de Vila-real rep més de 300 sol·licituds de les ajudes parèntesi
23/03/2021 -

L’Ajuntament de Vila-real ha rebut un total de 328 sol·licituds de xicotetes empreses i autònoms per a accedir a les ajudes Parèntesis del Pla Resistir, destinades a aquells sectors més afectats per la pandèmia, com a bars, restaurants o centres esportius. Una vegada revisades les sol·licituds per part de la Regidoria d’Economia, cadascuna d’aquestes micropimes rebrà 2.000 euros més altres 200 per cada treballador de l’empresa. En total, les ajudes del Pla Resistir a Vila-real estan dotades amb 1.283.267 d’euros, dels quals l’Ajuntament aporta 192.000 euros, la Generalitat destina 802.041 euros i la Diputació, els altres 288.736.

“Estem satisfets de com ha discorregut el període de presentació de sol·licituds, en el qual s’ha destinat personal i una finestreta específica per a agilitar al màxim els tràmits“, valora el regidor d’Economia, Xus Madrigal, qui recorda que aquestes peticions se sumen a les 14 peticions d’ajudes de l’oci nocturn. En aquest cas, es tracta de subvencions municipals i dotades amb 50.000 euros. En tots dos casos, l’Ajuntament ha eliminat, per primera vegada i de manera excepcional, el requisit d’estar al corrent de pagament amb l’Administració.

“Hem fet un esforç molt important per a facilitar al màxim l’accés a aquestes ajudes, perquè sabem que la pandèmia ha tingut efectes devastadors en moltes de les nostres empreses. El nostre compromís sempre ha sigut agilitar al màxim els tràmits i alleugerir la càrrega burocràtica per a fer possible aquest xicotet baló d’oxigen, que, encara que sabem que no és la solució, sí almenys un alleujament a la difícil situació per la qual travessen moltes xicotetes empreses de Vila-real”, agrega Madrigal. “El nostre objectiu ara és que la valoració de les ajudes es faça també de manera àgil i ràpida, perquè els diners arriben al més prompte possible a les caixes dels negocis”, conclou el regidor d’Economia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari