L'Ajuntament i el Vila-real CF homenatgen els jugadors de l'ascens a Segona Divisió fa mig segle

L'Ajuntament i el Vila-real CF homenatgen els jugadors de l'ascens a Segona Divisió fa mig segle
27/07/2020 -

L’Ajuntament de Vila-real i el Vila-real CF han organitzat per a aquesta tarda un homenatge als jugadors que en 1970, fa ara mig segle, van protagonitzar l’ascens del club a Segona Divisió. L’acte, que tindrà lloc a les 18.00 hores en l’Estadi de la Ceràmica, comptarà amb la participació d’alguns d’aquests mítics futbolistes, que rebran l’aplaudiment i homenatge en el 50 aniversari d’aquell important assoliment esportiu per a la ciutat. Assistiran l’alcalde de la ciutat, José Benlloch, el president del Vila-real CF, Fernando Roig, el regidor d’Esports, Javier Serralvo, consellers delegats del club, familiars del llavors president, Pascual Font de Mora, i de la plantilla de 1970, aficionats i representants de l’Associació de Penyes del Vila-real CF, entre altres.

El regidor d’Esports ha apuntat que aquest acte de record, organitzat en col·laboració amb el club, “té com a principal finalitat posar en valor la història esportiva de la ciutat i en concret del Vila-real CF, en la trajectòria del qual aquests jugadors van tenir un paper decisiu, ja que van fer el primer pas perquè l’equip comencés la seva marxa en les categories superiors del futbol professional i han estat fonamentals per a fer gran la nostra trajectòria en aquest esport”.

En l’acte es projectarà el vídeo de l’ascens realitzat per Ricardo Agulleiro Seglar, així com les fotografies que Fernando Ferrer Andreu va realitzar dels millors moments d’aquell assoliment esportiu. En representació del llavors president del Vila-real CF en 1970, Pascual Font de Mora, assistiran els seus fills, mentre que també han confirmat la seva presència jugadors com José Antonio Alapont, Luis García Martínez ‘Luiche’, Vicente Masià Latorre, Vicente Sanchis Uriós, Luis Moreno Martínez, Prudencio Chumillas Garrido i Enrique Casalta Cerisuelo. Per part seva, Francisco Marzal i Enrique Martínez López estaran representats per familiars, igual que els morts José Luis Linares i Eusebio Pérez Gramaje.
L’edil també ha apuntat que en el record també estarà l’entrenador d’aquell ascens, José Soriano Moreno ‘Rey’, igual que els jugadors Manuel Palau Carrión i Augusto Debón Sánchez, tots ells morts; altres jugadors que no podran ser presents aquesta tarda però que també van formar part d’aquella fita en la història del Vila-real CF són Manuel Serrano Cabanilles, Juan José Rodríguez Navarro ‘Rodri’, José María Lluch Bellver, Francisco Causanilles Puchol, Pedro Luis Villanova Sanemeterio ‘Villita’, Enrique Martínez López, Pedro Alcanyís o Nicolau.

Serralvo ha volgut agrair de manera especial el treball dels afeccionats Néstor Meseguer i Santi Vila, que han col·laborat per a poder dur a terme aquest acte d’homenatge.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari