Èxit de l'I Mercat Solidari Nadalenc de Fundació Flors de Vila-real

L’alumnat del cicle d’Activitats Comercials ha recaptat més de 1800 euros en dos dies per a ONGs locals

Èxit de l'I Mercat Solidari Nadalenc de Fundació Flors de Vila-real
20/12/2019 -

Fundació Flors ha celebrat, amb motiu del Nadal, un mercat ambulant solidari, hereu del tradicional centre comercial nadalenc organitzat pels diferents cicles formatius i que és un important apartat del projecte educatiu del centre.

Per a concloure aquest I Mercat Solidari Nadalenc de Fundació Flors, els alumnes de 1r del Cicle d’Activitats Comercials, han rebut als representants de les ONG amb les quals han col·laborat: Mans Unides, Le Cadó, Pintant el Camí en Rosa-Aspanion i Joventut Antoniana.

En un emotiu acte, l’alumnat ha fet lliurament dels beneficis recaptats durant aquests dos dies. Les ONG han manifestat el seu agraïment per aquesta col·laboració i va rebre de bon grat la important suma de diners recaptada, més de 1800 euros, que seran destinats a sufragar part dels projectes que les quatre associacions duen a terme a la nostra ciutat.

Cal ressaltar que en el segon dia de l’I Mercat Solidari Nadalenc de Fundació Flors, vam tindre el plaer de comptar amb la presència de l’Alcalde José Benlloch, i dels Regidors de Joventut i de Turisme, Anna Vicens i Diego Vila.

Acompanyats pel professorat de Cicles Formatius i Secundària i direcció del centre, els membres de la corporació municipal van visitar els quatre llocs de les ONG beneficiàries d’aquesta iniciativa, gestionats per l’alumnat d’Activitats Comercials. Alguns dels productes a la venda han sigut elaborats per alumnat d’altres cursos, 2ESOB, PMAR i PR4, mentre la instal·lació elèctrica i el suport administratiu ha sigut vehiculat a través de l’alumnat de Gestió Administrativa i Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques.

Durant la visita, els edils es van interessar per les diferents tècniques utilitzades pels alumnes en el muntatge de les carpes, la prèvia preparació teòrica i pràctica a l’aula i les noves tecnologies aplicades en aquest projecte, com la creació de la pàgina web i l’accés en línia mitjançant l’ús de codis QR.

Aquesta innovació se suma a un dels apartats més importants de l’ideari del centre Fundació Flors, la solidaritat i l’ajuda al necessitat, tal com el va plantejar en 1948 el fundador del complex educatiu, Juan Flors García, fill predilecte de la ciutat.

Així, el centre Fundació Flors desitja donar les gràcies a les famílies, alumnes, professors, direcció del Centre, mitjans de comunicació, autoritats…i a totes aquelles persones que han col·laborat desinteressadament en el desenvolupament d’aquest.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari