Una residència de Vila-real podria tenir 17 persones contagiades per COVID-19

Segons l’última actualització de Sanitat, hi ha casos positius en quatre residències de la província de Castelló, encara que cap d’elles sota vigilància activa

Una residència de Vila-real podria tenir 17 persones contagiades per COVID-19

Diversos mitjans de comunicació han anunciat el brot de coronavirus en una residència de Vila-real que podria tindre fins a 17 persones contagiades per coronavirus, segons ha concretat À Punt. En concret, es tractaria de la residència Domus Vi de Vila-real, que es troba al costat de l’Hospital de la Plana.

Segons ha pogut saber À Punt, en el centre hi ha 17 persones infectades per coronavirus, de les quals 14 són residents i 3 són personal, encara que des de Sanitat no s’informa del nom concret de les residències que tenen casos positius ni del nombre exacte de casos que han registrat per a preservar la privacitat i intimitat de les persones a les quals podria afectar.

En l’actualització de Sanitat d’ahir a la vesprada, que informava de casos positius amb PCR produïts durant el dissabte i el diumenge, es va explicar que en aquest moment hi ha contagis de coronavirus en quatre residències castellonenques, però cap d’elles sota vigilància activa de control sanitari.

Fonts del gabinet confirmen que ahir a la vesprada no hi havia cap residència intervinguda a la província i que les dades que s’ofereixen no són sobre residències concretes, sinó globals del conjunt dels centres de la Comunitat Valenciana. En aquest sentit, aquest cap de setmana s’han identificat casos positius en 58 residents i 18 en treballadors i treballadores d’aquests centres i cap defunció.

Aquesta vesprada s’espera conéixer més detalls sobre la situació de les residències en la Comunitat Valenciana, així com les altes hospitalàries i el nombre de contagis que es va produir ahir dilluns en l’últim recompte.

D’altra banda, l’alcalde del municipi, José Benlloch, ha convocat aquest dijous el Consell de Salut del departament de la Plana per a abordar la situació actual de la pandèmia en la zona. Un organisme format per representants de la Conselleria, dels ajuntaments que pertanyen al departament i organitzacions empresarials, professionals i socials.

“Vila-real sempre ha estat a la disposició de les autoritats sanitàries, en aquest cas de l’Hospital de la Plana, per a combatre junts la pandèmia, a través, per exemple, de la cessió de la residència del Centre de Tecnificació Esportiva com a centre sanitari auxiliar. També des del departament de salut de la Plana, com a president, volem posar tot de la nostra part per a escoltar i traslladar a la societat totes les qüestions que, en el marc de les competències de l’organisme, puguen ser útils per a véncer el virus”, ha destacat Benlloch.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari