El circuit de carreres populars torna a Vila-real amb huit trobades

La ciutat recupera així el calendari de carreres populars i reactiva l’activitat esportiva

El circuit de carreres populars torna a Vila-real amb huit trobades

Amb l’arribada del mes de maig, Vila-real reactiva la seua activitat esportiva després de la pandèmia amb l’organització del circuit de carreres populars de Vila-real 2022. Un cicle de huit trobades fins a acabar l’any que no superaran els cinc quilòmetres i que arriba, com sempre, de la mà de la solidaritat amb associacions i ONG.

Així ho ha presentat aquest mateix matí el regidor d’Esports i Salut de Vila-real, Javier Serralvo, juntament amb el cap del Servei Municipal d’Esports (SME), José Ramón Cantavella, que han coincidit en la importància de reactivar les activitats esportives a la ciutat “després de dos anys de pandèmia que ens han obligat a suspendre trobades o a reinventar-los ajudant-nos de les noves tecnologies”, ha recordat l’edil.

Així, aquest cap de setmana comença la primera cita, la V Cursa Popular amb Moviment Consolació, i com sempre la Sant Silvestre tancarà el cicle i acomiadarà l’any. “En total, seran huit carreres en huit mesos que ens permetran tindre un calendari pràcticament mensual. Un circuit que recuperem amb diversos objectius imprescindibles: recuperar esport, apostar per la salut i recaptar fons per a associacions i ONG amb component solidari”, ha assenyalat Serralvo.

Per part seua, Cantavella ha explicat que “l’SME no sols és esport, sinó també salut, per la qual cosa les carreres no superen els cinc quilòmetres -excepte la de parelles-, perquè no hi haja un sobreesforç i es facilite la participació de totes les categories de corredors i corredores“.

Calendari circuit de carreres de Vila-real 2022

Així, el calendari de carreres populars està format per huit cites entre maig i desembre:

  • 8 de maig: 5K V Carrera Popular Moviment Consolació
  • 28 de maig: 5K ASFID nocturna (integrada en el circuit de carreres populars provincial)
  • 18 de juny: 6K Carrera per parelles del Cèltic Submarí
  • 2 de juliol: 5K nocturna Creu Roja
  • 17 de setembre: 5K Carrera 200 anys Rosarieres
  • 23 d’octubre: 5K SME
  • 13 de novembre: 5K carrera solidària de Lluïsos
  • 30 de desembre: 5K Sant Silvestre

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari