Vila-real reactiva l’oci nocturn de la ciutat amb la campanya ‘Queda’t de festa al poble’

Vila-real reactiva l’oci nocturn de la ciutat amb la campanya ‘Queda’t de festa al poble’
21/06/2020 -

El regidor d’Economia, Xus Madrigal, s’ha reunit aquesta setmana amb els propietaris dels pubs i discoteques de la ciutat amb l’objectiu de col·laborar en la promoció de l’oci nocturn de la ciutat a través de la campanya ‘Queda’t de festa al poble’ i reactivar així un sector que porta mesos sense activitat a causa de la crisi sanitària per la pandèmia. La d’aquesta setmana va ser la segona reunió mantinguda entre el regidor i el sector de l’oci nocturn de la ciutat en la qual s’aferma la col·laboració públic-privada, de proximitat i de defensa de lo nostre contemplades en el Pla d’ajuda a l’economia local per a afavorir el renaixement econòmic i social de Vila-real.

“Els pubs i discoteques són un dels sectors més afectats i castigats per la COVID-19” recorda l’edil “per això anem a col·laborar i a ajudar al sector per a promocionar l’àmplia i variada oferta local que hi ha a Vila-real”, afig. Així, com a primer gest, l’Ajuntament impulsarà la campanya ‘Queda’t de festa al poble’ i, més endavant, en la mesura que aquests establiments no estiguen tan limitats per l’aforament, es posaran en marxa altres accions de dinamització econòmica. L’edil ha traslladat aquesta iniciativa a la taula de treball del Pacte local pel renaixement de Vila-real, integrada per representants de tots els grups polítics del consistori per a reactivar la ciutat, perquè estudien la proposta i es puga materialitzar aquesta col·laboració i ajuda en una partida econòmica.

En la reunió mantinguda aquesta setmana, que va tindre lloc al Vila-Beer Irish Pub, un dels locals participants, es va decidir que, per a la promoció de la campanya ‘Queda’t de festa al poble‘, es crearà una imatge corporativa que conjuminarà als 13 locals d’oci nocturn adherits fins al moment a la iniciativa. “La intenció és unificar en una única imatge els nostres locals, que fàcilment es reconega i identifique aquesta campanya, per a així poder fidelitzar als nostres clients i futurs clients perquè es queden a Vila-real”, explica Jaume Molina, propietari de la Casa Encantada qui valora la reunió amb l’edil com “molt productiva”.

Entre les propostes de col·laboració estaria l’adquisició de samarretes personalitzades amb el lema ‘Queda’t de festa al poble’ per als empleats dels locals per a augmentar la visibilitat de la imatge i potenciar la iniciativa que representen; col·locar vinils, tant a l’exterior com a l’interior del local, per a emfatitzar la campanya i aconseguir que la gent reconega als locals a colp de vista; ajudar en la difusió de la campanya a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials; col·laborar en la cartelleria promocional i editar un vídeo amb les imatges de tots els locals.

A més, a mesura que es vaja flexibilitzant la normativa respecte a l’aforament permés en els locals, l’edil ha avançat que estan previstes altres accions de dinamització econòmica entre les quals s’inclourien actuacions, monòlegs o concerts de manera que, de manera escalonada i integrant a tots els locals de la ciutat, es dissenyaria una programació d’oci nocturn per a animar a la ciutadania a quedar-se a Vila-real.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari