Arranca la Ruta de la Tapa de Vila-real 2023

15 bars i restaurants participen en la Ruta de la Tapa de Vila-real en la seua XV edició, que comptarà amb premis en metàl·lic

Arranca la Ruta de la Tapa de Vila-real 2023

La gastronomia es converteix en protagonista del 20 d’abril al 7 de maig en la Ruta de la Tapa de Vila-real 2023. Un recorregut amb novetats, com a premis en metàl·lic per a les tapes guanyadores, en el qual participen un total de 15 restaurants de la ciutat.

Es tracta de la XV edició d’aquesta cita i, tal com ha informat Ximo Abril, president de l’Associació Gastronòmica de Vila-real, l’horari per a degustar les tapes serà de dijous a diumenge, de 12.00 a 14.00 hores i de 19.00 a 21.00 hores, amb un preu de 4 euros per la tapa més una beguda.

Quant als restaurants, els que participen aquest 2023 són: Birbar, Bonica taverna-bar, Booncata, Ca Esteve, El Calder Roig, El Mas, Els XIII, Pantomima, El Gautxo, Pico de Gallo, El Casino, Bon Paladar, Bàrbar, Tripijoc i Vaca Negra.

La Ruta de la Tapa permetrà així gaudir de plats especials, però també votar-los: els comensals podran votar les millors elaboracions encunyant les seues Tapaports amb la tapa de lliure elecció i amb taronja i entre els qui hagen depositat els tapaports amb el seu vot, se sortejaran cinc vals de 50 euros per a canviar en els establiments que obtinguen el primer premi.

Novetats

Com a novetat, enguany s’entregaran premis en metàl·lic de 500 euros als establiments que obtinguen el primer premi en les diferents categories, tant en la votació del públic com del jurat. També s’entregarà un premi especial del jurat professional a la innovació, presentació i creativitat. El president d’Ashiovi ha destacat que l’objectiu és oferir un incentiu als locals participants “per a continuar augmentant el nivell i la creativitat en les tapes, que al llarg d’aquests 15 anys ja ha anat creixent de manera important”.

Respecte al jurat, en aquesta edició està format per Carlos Sales, de la Natura morta de Carlos; José Pascual Pesudo, director de Relacions Externes de Porcelanosa; Roberto Bosquet, el conegut Xef Bosquet; Conchita Ibáñez, presidenta de l’Associació de Mestresses de casa; i Alberto Arnal, gerent de Makro.

El regidor de Turisme de Vila-real, Diego A. Vila, ha destacat que aquesta nova edició de la Ruta de la Tapa “està molt treballada per les dues associacions promotores d’aquesta cita gastronòmica i esperem que continue donant l’impuls necessari a un sector que tantes dificultats ha tingut durant la pandèmia, perquè si l’hostaleria funciona bé, és positiu per a tota la ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari