Arranquen les Festes de Sant Pasqual de Vila-real 2023

Els concerts, discomòbils i els bous maquen el primer cap de setmana festiu en honor a Sant Pasqual

Arranquen les Festes de Sant Pasqual de Vila-real 2023

Vila-real arranca aquest divendres, 12 de maig, les seues Festes de Sant Pasqual 2023 amb un cap de setmana marcat pels concerts, discomòbils, sessions de dj i bous. La ciutat farà el tret així a una programació formada per més de 200 activitats fins al 21 de maig, tal com s’ha presentat en el Gran Casino.

A les 13.00 hores, el volteig de campanes i tret de coetes anunciarà l’obertura de la festa al jardí de Jaume I i l’ambient festiu inundarà els carrers de Vila-real. Especialment, ho farà a la vesprada, amb la inauguració oficial del recinte de la fira d’atraccions al carrer Cardenal Tarancón, a les 19.00 hores; i els tardeos a partir d’eixa hora organitzats per les colles i bars.

A la nit, a partir de les 23.00 hores, serà el torn de Rock per la llengua en la plaça Major, amb les actuacions de Maluks, Apologia i Auxili. I a les 23.30 hores serà el Vila-real Dj Festival en el Recinte de la Marxa.

Per al dissabte, a les 11.00 hores serà el primer tancament de bous salvatges pel recinte de la Vila (carrers Major Sant Doménec, Zumalacárregui, Salvador, Josep Ramon Batalla, Raval del Carme, Molí, av. Pius XII i Cardenal Tarancón, fins al corro), amb bous de Julio de la Puerta.

A les 12.00 hores serà el 84é Concurs de Paelles en l’avinguda Murà, que es dinaran a les 14.00 hores. A partir de les 17.00 hores començaran els tardeos en les penyes i colles de la ciutat, mentre que en el Recinte de la Marxa serà el Tardteig festival electrònic. A les 18.00 hores serà el Bou per la vila amb quatre bous del tancament de la ramaderia de Julio de la Puerta, mentre que a les 23.00 hores hi haurà bous embolats en l’encreuament amb el Raval del Carme.

Imagen de Mar Balcó

Imagen de Mar Balcó

Un altre dels plats forts del dissabte serà el concert que oferirà Merche en la plaça Major a les 23.30 hores, després de la suspensió de l’actuació del grup Efecto Pasillo per motius de salut, tal com va avançar el consistori.

Quant al diumenge, a les 18.00 hores serà la tradicional cavalcada, que partirà des de l’avinguda Francesc Tárrega, Murà i Pius XII, amb premis a la millor crítica, millor disfressa i a les tres millors carrosses.

A la nit, a les 22.00 hores, arrancarà en la plaça Major Vila-real Talent, espectacle artístic que ha collit un gran èxit entre el públic. A més, a les 23.30 hores, en el Recinte de la Marxa, hi haurà macrodiscomòbil hot party, i en la zona de cadafals serà la II edició d’emboladors.

Caldrà esperar al dilluns per a celebrar un dels actes més destacats, la Nit de la Xulla, declarada Festa d’Interés Turístic Provincial. Amb ella, continuarà la programació, amb més de 200 actes, que pots consultar en aquest article.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari