El Consell de l'Esport de Vila-real acorda suspendre la Gala de l'Esport 2020 i prolongar el trimestre d'activitats de l'SME

El Consell de l'Esport de Vila-real acorda suspendre la Gala de l'Esport 2020 i prolongar el trimestre d'activitats de l'SME
06/02/2021 -

El Consell Local de l’Esport s’ha reunit aquesta setmana de manera telemàtica per a analitzar la situació de les entitats del sector en l’actual context de restriccions, amb les instal·lacions esportives tancades i la pràctica esportiva limitada. Entre altres qüestions, els membres del consell municipal han decidit també suspendre la Gala de l’Esport de 2020 i prolongar el trimestre d’activitats, quan s’alcen les restriccions, fins a compensar el temps de tancament.

“És evident que l’any 2020 ha sigut un any atípic per a la pràctica esportiva, després de l’estat d’alarma i les limitacions que han tingut molts esportistes i disciplines en prevenció de la covid-19. Per això, hi ha hagut un consens general en el si del Consell Local de l’Esport de suspendre enguany la Gala de l’Esport, atés que molts clubs i atletes no han pogut competir i s’hauria produït un greuge”, valora el regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo. En tot cas, els membres del Consell van acordar també incorporar algun tipus d’esment o referència a l’any esportiu de 2020 en la gala que se celebrarà l’any que ve.

D’altra banda, el Consell Local de l’Esport va abordar també l’aturada en les activitats dirigides del Servei Municipal d’Esports que han suposat les restriccions i es va acordar prolongar el trimestre vigent el temps que siga necessari una vegada alçades les limitacions perquè els usuaris no perden les classes a les quals estan matriculats. “Tenim més de 3.000 places en les diferents activitats dirigides que ofereix l’SME, que s’han vist alterades per les últimes restriccions. Per això, volem agrair als usuaris i als socis de l’SME i transmetre’ls que estem preocupats i ocupats en què no perden les seues classes”, assenyala Serralvo, qui recorda que les instal·lacions esportives municipals han comptabilitzat en el primer trimestre més de 41.000 accessos, amb estrictes protocols de seguretat avalats per la Càtedra de l’Esport de la Universitat Politècnica de València. Un balanç al qual se sumen aquest any dues noves instal·lacions esportives, el nou pavelló Campió Llorens, construït a cost zero per a la ciutat pel Villarreal CF en un solar cedit pels Carmelites, i la piscina Aigua-salut, que en els seus primers mesos de funcionament com a centre esportiu i terapèutic va superar els 4.000 usos.

“Estem segurs que prompte podrem tornar a practicar esport com una relativa normalitat, aplicant els protocols i les mesures higièniques i sanitàries que corresponguen en funció de la situació de la pandèmia. Mentrestant, els perfils socials de l’SME ofereixen alguns consells bàsics per a mantenir la forma física i continuen estant disponibles en el nostre canal de Youtube els vídeos dels nostres monitors”, recorda Serralvo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari