L'Escola Municipal de Teatre de Vila-real obri el nou curs 2019-2020

L'Escola Municipal de Teatre de Vila-real obri el nou curs 2019-2020
10/10/2019 -

L‘Escola Municipal de Teatre (EMT), creada en l’any 2012, ha iniciat aquesta setmana el curs 2019-2020, amb un total de 78 alumnes en els sis grups que s’ofereixen. La regidora de Cultura, Rosario Royo, va acompanyar els alumnes i el director de l’EMT, Sergi Herèdia, en l’inici de les classes.

“Vila-real té una llarga i prolífica tradició en l’àmbit de les arts escèniques i aquesta escola municipal és la millor garantia que el nom de Vila-real seguirà lligat al sector del teatre i la cultura per molts més anys”, valora Royo, qui destaca també la pedrera d’actes forjats en l’EMT.

Els 78 alumnes d’aquesta edició es divideixen en sis grups, que van des d’Infantil (amb un grup per a xiquets de 6 a 9 anys), Juvenil (amb dos grups per a joves de 10 a 15 anys) i Adults, per a majors de 16 anys. En aquest últim cas, s’ofereix el primer curs per a aquells que no tenen experiència, un segon any per als ja iniciats i el tercer any, que és un grup de creació, per als qui ja han superat aquests dos primers cursos. Les classes s’imparteixen, en funció dels cursos, de dilluns a divendres a les vesprades, en la seu de l’EMT.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari